Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už asi před půl rokem jsem si v drogerii Teta koupila barvu na vlasy Syoss 4-23 (Burgundská červeň), jenže nakonec mě to moje známá (kadeřnice) rozmluvila. Účtenku od té barvy jsem bohužel nenašla. Dneska jsem dělala pořádek v kabelce a našla jsem ji v jedné maličkaté kapsičce. Myslíte, že to tam můž jít vrátit - vyměnit? - vrátijou mě peníze? Díky
Je barva špatná či vadná nebo má jiný problém? Nemá. Nemůžete. Obchod není půjčovna. Navíc po půl roce. Některé obchody nabízejí výměnu zboží pokud je zabalené v origo obalu a nepoškozené, ale po půl roce?
Bože lidi jste snad dospělí se ptát na tohle hraničí s imbecilitou a negramotností.
Není povinnost vracet peníze za toto zboží. Zkusit to můžete,ale pochybuji o úspěchu.Jedině, že byste měla v obchodě známou.
7. VÝMĚNA ZBOŽÍ
V případě potřeby je možné nepoužité, nerozbalené a nepoškozené zboží vyměnit za jiný druh. Zboží stačí zaslat doporučeným balíkem (ne na dobírku) na adresu e-shopu. Náklady spojené s výměnou tohoto zboží za jiné hradí kupující.
Sice to je e-shop, ale na prodejně by to šlo taky ne?
Bože, bože, Ty to vidíš . Věnujte barvu nějaké kamarádce. Třeba Vám zato zaplatí kafčo někde z automatu...
Do koše ji neházej . Máš známou kadeřnici, tak ji barvu věnuj nebo se ji zeptej, zda si ji nechce koupit, nabídni ji levněji, ona ji jistě využije.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.