Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už asi před půl rokem jsem si v drogerii Teta koupila barvu na vlasy Syoss 4-23 (Burgundská červeň), jenže nakonec mě to moje známá (kadeřnice) rozmluvila. Účtenku od té barvy jsem bohužel nenašla. Dneska jsem dělala pořádek v kabelce a našla jsem ji v jedné maličkaté kapsičce. Myslíte, že to tam můž jít vrátit - vyměnit? - vrátijou mě peníze? Díky
2x
Je barva špatná či vadná nebo má jiný problém? Nemá. Nemůžete. Obchod není půjčovna. Navíc po půl roce. Některé obchody nabízejí výměnu zboží pokud je zabalené v origo obalu a nepoškozené, ale po půl roce? ![]()
![]()
![]()
Bože lidi jste snad dospělí se ptát na tohle hraničí s imbecilitou a negramotností.
0x
Není povinnost vracet peníze za toto zboží. Zkusit to můžete,ale pochybuji o úspěchu.Jedině, že byste měla v obchodě známou.
7. VÝMĚNA ZBOŽÍ
V případě potřeby je možné nepoužité, nerozbalené a nepoškozené zboží vyměnit za jiný druh. Zboží stačí zaslat doporučeným balíkem (ne na dobírku) na adresu e-shopu. Náklady spojené s výměnou tohoto zboží za jiné hradí kupující.
Sice to je e-shop, ale na prodejně by to šlo taky ne?
Bože, bože, Ty to vidíš
. Věnujte barvu nějaké kamarádce. Třeba Vám zato zaplatí kafčo někde z automatu...
0x
Do koše ji neházej . Máš známou kadeřnici, tak ji barvu věnuj nebo se ji zeptej, zda si ji nechce koupit, nabídni ji levněji, ona ji jistě využije. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.