Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit,kam ke kadeřnici v Praze - cenově dostupnou.Jaké jsou v Praze 1 asi ceny?Díky...
doplněno 29.06.14 20:43:Právě o to mi jde,dcera se bude do Prahy stěhovat,řeší i takovéto banality.Nechce vyhazovat za ostříhání a melír třeba 2000,-Kč.V centru to je určitě hodně drahé.Dosud měla svoji kadeřnici - kamarádku a cena byla tak 200-300 Kč.Tak aby věděla,na co se připravit
Netrvá na Praze 1,ale hledá něco blízko,neboť bude mít malé dítě a tak aby netrvdla někde celý den.Díky za radu
Moje dcera není nikterak náročná,ale nevím,jestli by tam chtěla jít,když tam jsou důchodkyně,přece jenom doba pokročilaAby nestříhaly tak, jako před 30 lety,to by se snad nelíbilo nikomu a mohla by se otepat rovnou sama.-/
Něco mi tu nehraje. Bude se stěhovat s malým dítětem do Prahy 1, kde jsou nejdražší nájmy, ale byla zvyklá na kadeřníka za dvě stovky?
Ať je to jak chce, ať jde z centra trošku dál, protože vysoké nájmy zvedají ceny za služby. Ať hledá na Praze 2,3,7,8, tramvají je tam za chvilku.
Pro pb:Jestli vám to tu hraje nebo nehraje,to vám snad může být jedno.Představte si,že se moje dcera bude vdávat za přítele, který bydlí v Praze 1 na Václavském náměstí v bytě po svých rodičích,na vánoce čekají mimčo.Doteď bydlela v Pardubicích,kde měla kamarádku kadeřnici.To jsou věci na tom světě,už je vám to naprosto jasné?Hraje vám to?
Já můžu za sebe doporučit kadeřnictví IWA v Karlíně na Sokolovské.Ceny za stříhání (bez barvy či přelivu) cca do 500,-Kč, kadeřnice velmi šikovné, poradí, mají vlastní názor, chodím k nim už několik let, i s přelivem na polodlouhé vlasy platí m okolo 870,-Kč (ale to je opravdu i s přelivem).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.