Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem ošklivá

Od: lenicka1998 odpovědí: 14 změna:

Jsem ošklivá! Mám pihovatý obličej, velký nos, mam hrozně málo vlasů a šišatý obličej, a když se namaluju je to ještě horší!. Nevím co mám dělat. Od první třídy si mě moc lidí nevšímá a upřímě nevím jestli mám být za to ráda. Nikam nechci chodit a když musim chodim ve slunečních brýlích a schovávám se. Slyšelajsem jak holky ode mne ze třídy říkají jedné mojí spolužačce, že ona je daleko hezčí než jsem já a, že je to prý dobře. Přitom, když jsem se jich ptala co si o mě myslí a jaký mají na mě názor, tak mi řekli, že jsem hezká ...atd. Upřímě nevím evím co si mám o tom myslet. Někdy mě napadá, že až dostuduju tak půjdu na prodloužení vlasů a plastiku obličeje. Nevím co mám dělat.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

2x

Jak radí wamp pošli foto na posouzení.Jinak se nedopracujem k výsledku nikdy.

hodnocení

1x

Kdybys nám sem dala fotku,my bychom tě objektivně posoudili...I když si myslím,že to s tou ošklivostí nebude tak horké.Ty si to možná přímo vsugerováváš a "tlačíš" do mozku negativa.Také s tebou evidentně mává puberta a právě v té době se bouří hormony a člověk je poměrně zmatený,nejistý a nesebevědomý.Zkus zapracovat na tom sebevědomí.Krása nespočívá pouze v obličeji,krása je i v duši.Pokud je člověk sám se sebou nespokojený,odráží se to posléze i na jeho chování i vystupování.Chodí zamračený,shrbený a dívá se do země.Pihovatý obličej je přece hezký...Veliký nos? Jak veliký ho máš? Podívej se na některé modelky,nebudu je jmenovat,a ty mají panečku nosany ! Málo vlasů?Zajdi ke kadeřnici,ona si poradí,že budeš přímo čubrnět ;) Pěkně se opal,kup si hezké,sexy hadříčky,ty také dělají divy...Sexy tílko,pěknou minisukýnku,hezké šperky,pantoflíčky na podpatku...A každé ráno si do zrcadla říkej,že jsi hezká a hezká a hezká,pomáhá to ;)

hodnocení

0x
A vek? 16? Jeste dospivas.

hodnocení

0x

Možná jsi jen přehnaně sebekritická. A máš nízké sebevědomí. Nikdo není jen hezký, nebo ošklivý. Důležité je, co z člověka vyzařuje. Buď přátelská, pohodová, komunikativní. Naslouchej a pomáhej druhým. To, co říkají ostatní, nemusí být vždy pravda. Vždycky se najde někdo, kdo řekne něco, co Tě třeba zamrzí. Důležité je, aby sis sama sebe dokázala vážit a měla se ráda taková, jaká jsi. Pokud Tě Tvé nedostatky budou stále opravu trápit, dá se na člověku v dnešní době už vylepšit mnohé, co se vizáže týče. Otázka je, zda je to skutečně potřeba. To si musí člověk rozhodnout nakonec sám. Nemá smysl se trápit tím, s čím člověk může něco udělat...

lucka321*
hodnocení

0x

Ahoj, ošklivá? Ale to snad ne.. Myslím si, že i s těmi to nedostatky, co tady popisuješ můžeš být hezká. Snad jen, aby ses tedy nemalovala, když si myslíš, že je to horší :). Jak tě ostatní lidé mají vidět krásnou, když i ty sama se vidíš jako ošklivou? Chtělo by to možná trošku větší sebevědomí a co říkají ostatní to ti může být jedno. Důležité je v čem věříš ty! A lidé, co ti mají rádi určitě neřeší, jestli si ošklivá nebo ne, ale mají tě rádi proto jaká jsi. Tudíž není všechno jen o vzhledu ikdyž si to asi spoustu lidí myslí. Spoustu kluků hledá holku, co na ně bude hodná a milá. A taky existuje na světě spoustu kluků, kterým se určitě budeš líbít, protože všichni máme jiný vkus! Neřeš to tak a věř si! :)

hodnocení

0x

odpovím jen částečně: pihy by (mi) teda URČITĚ nevadily, ba právě naopak:):)
(pravda zažil jsem jednou mírně zábavný rozhovor s původním organizátorem miss ČSSR ještě před Sametovkou (než mu to, jak říkal, vyfouknul Zapletal), a ten mi mj. vysvětlil, proč miss nemá bejt pihovatá, ale to je trochu jiná pohádka (nehledě na to, že jak tak letmo sleduju, missky vypadají vesměs děsně, poslední pěkná byla Nicol Lenertová (která se ovšem nakonec nedostala ani do finále), ale to je taky zas jiná pohádka...))

doplněno 04.08.14 22:42:

(P.S. s tím malováním bych byl ale opatrnej - velmi dobře zvládnutej make up může leccos vylepšit, zato běda, když se to neumí, a samozřejmě sebelepší naplácanina nutně musí prohrát s přirozeně pěkným nenalíčeným obličejem (pokud to hodnotí trochu normální člověk))

hodnocení

0x

Jdeš na to špatně. Dnes se holky snaží odlišit, protože ty dnešní holky vypadající úplně stejně a to je nudné. Ty se již odlišuješ přirozeným způsobem a to má velkou hodnotu. Hlavně se neschovávej. Pihovaté holky jsou defakto nejvyhledávanější, protože je jich nejmíň. Zatím jsem žádnou škaredou pihovatou holku nepotkal. Samozřejmě nesmíš se hrbit jako Quasimodo a vážit 200 kilo, že :) Nevěřím, že jsi taková obluda jak se vidíš sama. Snaž se působit na okolí optimisticky, příjemně a uvidíš, jak budeš oblíbená. Ono to co ty vidíš jako krásu, to není zdaleka všechno. Pokud je holka protivná, stále naštvaná, hloupá, namyšlená, může vypadat jako anděl a stejně s ní nikdo nevydrží. Připojuji se k ostatním - pošli fotku pro objektivní zhodnocení. Stačí třeba trochu upravenou.

ukulele*
hodnocení

0x

Pihatá zrzka 175 cm, + 18 l. to má něco do sebe, i s větším nosem, bez plastiky

mopet*
hodnocení

0x
Pokud nejsi škaredší než dcera Fantocziho tak to nebude až tak hrozné *smich*
lmgify

Schvalne, kdo by dnes poznal toho herce, ktery hral tu dceru? :) ( Google obrazky)

olinlitom
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 05. 08. 2014 14:35:47
Prosím neřešte pravopis a písemný projev tazatelky. Na to se neptala, respektujte to a neodvádějte pozornost od jejího problému jiným směrem. Děkuji.

simsalabim*
hodnocení

0x

To samé jsem si kdysi o sobě myslela taky, že jsem škaredá. Teď už si to nemyslím. Kosmetika dokáže zázraky. Nemusím mít na sobě tunu makeupu, ale jde o to, dobře nanést třeba jen řasenku a nemít slepené řasy. Určitě by bylo fajn, kdyby si sem dala foto. Já vím, že určitě škaredá nejsi! Každá dívka může být neodolatelná a stačí k tomu trochu šikovnosti. Určitě sem přilož fotografii, pokusila bych se ti poradit co změnit atd.

marja
hodnocení

0x
Ahoj Lenicko, mozna tomu nebudes verit, ale to co si o sobe napsala, to si o sobe mysli hodne dospivajicich holek a i kluku. Bohuzel, nizke sebevedomi, obcas nejakej posmesek od spoluzaku a problem je na svete, ale ten problem je jen ve tve hlave. A verim tomu ze si hezka, mozna by si to s tebou spoustu tvych spoluzacek vymenilo , ale nikdy ti to nahlas nepriznaji :) A vis kdy se tvuj pohled na sebe samou zmeni? To az se na sebe podivas ocima cloveka, ktery te bude milovat, pro toho budes nejkrasnejsi na svete ver mi a pak prestanes videt nedostatky a zacnes videt sve prednosti. Zkus se tim tolik netrapit a kasli na lidi co te pomlouvaji, to ti jen zavidi. Casem zjistis, ze pro tyhle drbny nestoji za to se trapit a taky potkas lidi, ktery te budou videt takovou jaka skutecne si a tech se drz ;) Neboj celej zivot mas jeste pred sebou za chvilku si na tyhle myslenky na plastiku ani nevzpomenes a nebo se jim budes jen smat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]