Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ranní nevolnost

Od: kooikerhondje odpovědí: 4 změna:

Chtěla bych se zeptat,po ja kdlouhé době přijde při těhotenství ranní nevolnost,děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Nemusí přijít vůbec.

hodnocení

0x
Neboj to poznas. Kdyz budes mit stesti tak treba vubec.

cuca*
hodnocení

0x

Pokud jste tehotna gratuluji, pokud budete mit štěstí, nevolnosti nepřijdou, pokud ne, par tydnu či měsíců je to utrpení.

Pri 1.diteti jsem opravdu trpěla, nastesti uz si nepamatuju jak dlouho :)

U druheho to bylo dobre.jen jsem nemohla ani cítit jablečný džus.

hodnocení

0x

Jsem matkou dvou dětí a mohu npsat, že ani při jednom těhotenství mi nebylo nevolno. Ani jednou! Neměla jsem ani těhotenské chutě, jedla jsem všechno, ale žádné zvláštní kombinace. Takže těhotenská nevolnost není pravidlem.

Ráda vzpomínám, jak na mě byli cizí lidé ve vysokém stupni těhotenství ohleduplní. 1. prosince - termín porodu.Nic tomu ale nenasvědčovalo, tak jsem se sbalila a jela na konzultaci do školy /dálkové studium/. Bylo to asi 80 km, sněhu plno. Vlak měl veliké zpoždění. No a tak jsem do milé Litomyšle dorazila v den předpokládaného porodu stopem. Řidiči byli milí, ochotní. Zpátky mi jel dálkový autobus. Řidič mi zase ochotně zastavil v obci, kde vůbec neměl zastávku. To proto, abych stihla jiný linkový autobus, který tam měl během pár minut přijet. Byli prostě všichni moc fajn. Dcera se narodila až 11. prosince. Dneska by to, myslím, tak hladce nešlo a i s tím stopem je to daleko ošemetnější.

Je to s tou nevolností asi takové, jako: někteří muži plešatí a jiní ne. Tak se jí nebojte, třeba si Vás nenajde. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]