Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Legíny, sako, halenka - vysvědčení?

Od: lindaf* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, jak všichni vímě zítra je vysvědčení, proto bych se chtěla zeptat, hodí se když bych si vzala černé legíny (popřípadě černé kalhoty) , bílou halenku (podobná jako je na obrázku akorát v bílém) a k tomu sáčko? Chtěla jsem sukni, ale na ní není počasí a silonky nesnáším :) Děkuji za názory

Legíny, sako, halenka - vysvědčení?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano,ta halenka je nádherná ;) A volila bych raději ty kalhoty,legíny jsou dle mého soudu takové sportovnější...

iz*
hodnocení

3x

Legíny určitě ne, halenku, sáčko a kalhoty.

doplněno 27.06.14 17:15:

Já mám legíny také ráda. Ale předání vysvědčení je podle mne slavnostnější událost a k té bych si legíny určitě nevzala.

pb®
hodnocení

3x

Legíny nejsou svrchní oděv, i když si to spousta holčiček myslí. Téměř denně potkávám studentky, kterým skrz legíny prosvítá zadek, kalhotky a někdy i vložka.

hodnocení

0x

Pro vysvědčení? Pokus o humor, jo? Ta černá, ta je dobrá. Není na ní vidět krev. ;) Krásné prázdniny přeji :)

lidus*
hodnocení

0x

Tak zrovna já, mám legíny ráda + k nim delší top u mě na vozíku už se k nim dají sandály nebo tenisky ale líbí se mi třičtvrteční legíny + top nebo ta vaše halenka a lodičky-do těch ale pouze ty krátké silonové ponožky. Když to vidím s ponožkama je to děs.

lindaf*
hodnocení

děkuji moc za názory :) já vždycky beru něco delšího, kromě toho na ty legíny fakt dávam pozor a mám jen ty silné aby neprosvítaly, jsou super do auta strašně pohodlné :)

Ahoj, já bych si legíny opravdu nebrala. K legínám se nosí dlouhé tričko, ne sváteční halenka a sáčko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]