Nejste přihlášen/a.
Už asi tři dny mám děsnou chuť k jídlu.
Nejse těhotná ani nic podobného. Mám pár dní po menzesu. (Jsem ještě ve zralém věku 16 + =3 ), Jen bych furt něco jedla. Vždy když něco dělám, vzpomenu si, že bych mohla něco sníst. Nevím, jak tu chuť zastavit, tak se snažím vždy něco malého ulovit. (rohlík, bonbón, čokoládu..)
Posledně jsem k vůli takovým chutím málem vyjedla ledničku. Pordíte mi, co pomůže od té chuti furt něco zobat?
Pomůže Ti čerstvý vzduch a pohyb.Třeba na zahradě nebo sport,jakýkoliv...Nebo hobby,malování,focení,atd.,atd.Pokud je člověk hodně zaměstnán,nemá na jídlo ani pomyšlení.Já alespoň ne.Stále přemýšlím jak udělat to či ono,aby to bylo co nejpreciznější,tudíž mé myšlenky jsou vedeny k práci,aktivitám a sportu Když už mě opravdu honí mlsná,vezmu si jablko,pomeranč,jahody,banán...Zeleninku-mrkvičku,na kolečka nakrájenou okurku,papriku,rajče...Nebo bílý jogurt,občas přidám oříšky,vločky,medík,malinko marmeládky -to je dobrůtka
To se zcela bez diskuzí musíš s bratrem dohodnout,ne? Ne,aby snědl všechno sám !
Pohybu mám mlsím dost, 2x týdně tance 90 minut, práce 3x týdně, kde se hýbu snad nejvíc + škola.
Mlsná mě honí spíš doma a jak jsem zmiňovala víše, bráška mě přehoní a ovoce i zeleninu vsaje tchleji než stihnu zaregistrovat, e jsme něco měli.
Spíš víc, protože to je pak hlad pořád?
Asi bych "zobal" aspoň něco trochu zdravého, ovoce, zeleninu, jogurt, kakao, různé sušené věci..
Přítele mám, ale je v zahraničí, takže si musím počkat :P
doplněno 25.06.14 19:58:Pardon špatně jsem klikla,.
To se mi stalo před týdnem, hrozná chut´ na kvašáky a pivo, už jenom ta kombinace))a těhotná nejsem a na přechodě taky ne. Nevydržela jsem koupila sáček kvašáku, ale vypila jednu pilsnera a k topmu jedla kvašáky, snědla jsem na posezení celý sáček a na závěr vypila celý lák...jsem večer nestíhala na wc a říkala si už nikdy. Přešel týden a já si od zpívám nápěv Elánu ale s jinýma slovama-Od rána mám chut´ na niečo kvašené))
Jinak nejepší je ta žvejka a nebo se napít čisté vody. Držím palce at´ to zvládnete, já snad taky))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.