Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měsíčky 2x do týdne

Od: teri* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,dostala sem měsíčky 2x do týdne tak se chci zeptat jestly to nějak vadí?(nejsem si jistá jestli to byly potpvé měsíčky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ahoj.Asi budeš mladičká a Tvůj organismus ještě není natolik srovnán a upraven,aby menzes byla pravidelná.To první jak říkáš bylo asi jen takové malé špinění,že? Takže se neboj,vše se upraví ;)

hodnocení

3x

Ahoj Teri, kolik ti je a jak dlouho máš měsíčky? Jestli jsi mladá a máš měsíčky krátce, tak to chce klid, tělo se časem srovná. Měsíčky ze začátku bývají hodně nepravidelné.

teri*
hodnocení

Je mi 13.let a měsíčky nemám ani pul roku

No vidíš, ani půl roku. Ber si všude s sebou vložky, protože nevíš, kdy tě to "přepadne". Jinak to chce trpělivost, časem se to opravdu ustálí, neboj.

pb®
hodnocení

1x
Ale ne, 2x do týdne, to se mi moc nezdá. Naopak se mi víckrát stalo, že menstruace na den ustala a po téhle přestávce zase začala, aby pak mohla skončit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]