Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Najednou jsem náladová a hodně se potím

Od: zolkocz odpovědí: 3 změna:

dobrý večer mám problém s kterým si už delší dobu nevím rady.Chtěla jsem se vás zeptat zda by jste mi nemohl nějak pomoci a nebo zda se s tím dá něco dělat.Začla jsem být v poslední době hodně náladová,často se mi klepou ruce jako bych byla nervozní a při tom nejsem a nejvíc mě trápi to že jsem se začla hodně potit a to i přesto že mi často bívá zima.Potím se pod paží a to hodně i přesto že se dost často i několikrát denně sprchuji a už jsem vyskoušela i mnoho deodorantu proti pocení a stále je to stejné.Byla bych moc ráda kdyby jste mi mohl poradit nebo zda raději nevyhledat lékaře a popřípadě jakého.Předem děkuji za odpověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

2x

jednoduché - navštivte lékaře, a le pokud jste starší s největší pravděpodobností se jedná o normální potíže s přicházejícím přechodem...

paja*
hodnocení

2x

Určitě navštívit lékaře, napřed Vašeho obvodního a on potom rozhodne, může to být i onemocnění štitné žlázy, může to mít gynekologickou příčinu, může to mít spojitost s nedostatkem železa v krvi - chudokrevnost ,ale spíš to bude problém hormonální tak se nebojte a běžte k lékaři ,pravděpodobně Vám udělají rozbor krve z které se dá zjistit nejvíc.

itecka*
hodnocení

2x

Máte jen pocení v podpaží?Ono to je vlastně docela jedno, ale onemocnění štítné žlázy se projevuje přesně jak popisujete..Lékaře by to určitě chtělo..

Zkuste se podívat..:

kosmetika.doktorka.cz/...

zdravi.centrum.cz/...

medicabaze.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]