Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přivolat menstruaci?

Od: petral* odpovědí: 3 změna:

Ahoj. 4.7 jedeme na dovolenou a já to mám zrovna dostat. Mamka semnou pro prášky nechce jít kvůli nějakým vedlejším účinkům nebo co. A tak se chci zeptat jestli neznáte něco abych tu menstruaci dostala dříve? Tampony opravdu na dovolené nechci (Vadí mi...). Předem díky :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zdenkakv*
hodnocení

0x

Bez chemie to nepůjde ... jsou na to odborníci v gynekologických ordinacích. Ale tak mě napadlo zkusit zavolat to lesa (to je sranda fakt)

tlapka*
hodnocení

0x

Babská rada je dát si horkou vanu a trochu červeného svařeného vína. Takhle to občas dělala moje kamarádka, když se jí to mělo trefit na nějaký turnaj. Někdy to pomohlo, někdy ne, možná náhoda? *nevi*

kvetinka89
hodnocení

0x

Na antikoncepci bych si dala pozor, když jsem ji začala brát, tak jsem začala krvácet, což je běžný projev. V tu dobu se mi to též dost nehodilo. Pak jsem to našla v letáčku, organismus na ty hormony není ještě navyklý. Existují nějaké babské rady, které by mohly pomoct - viz zde budkocka.cz/.... Píšou víno na vyvolání nebo citron na oddálení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]