Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vanička na masáž nohou?

Od: andrea2® odpovědí: 3 změna:

Dámy, chlapi , prosím vás, má smysl vanička na relaxaci nohou-chodidel? Podle mého názoru , když jsou nohy v pohodě, pak je v pohodě i celý člověk. A jenom bublinky nebo vč. vibrací?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dostala jsem tuhle věc od mladých. A druhá maminkla, tchýně, taky. Obě jsme to použily 2x. Pak mi to překáželo v bytě, tak to šlo do sklepa a odtud do bazaru. Jednu tam už měli. Měla jsem problém prodat ji. A za tu dobu, co se stěhovala, jsem ani jednou nezatožila použít ji. Není to žádný zázrak. Nic, po čem by měl človět toužit.

hodnocení

3x
Měli jsme podobných krámů vícero.
Ovšem nikdy to nenahradilo desetiletí používaný recept na relaxaci:
Chození bez bot po členitějším terénu, ideální jsou valounky v řece nebo moři. Na chodidlech je mnoho bodů spojených s orgány těla, jejich stimulaci provádíme na boso už od opice...bez vaničky,elektriky... S úspěchem.

uska*
hodnocení

0x

Pokud nemáte zdravotní problémy, tak nekupovat. Já jí používám denně, asi jsem závislák, ale mne opravdu pomůže.

doplněno 21.06.14 10:46:

bublinky nepoužívám (zamokřím si koberec) jen vibrace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]