Nejste přihlášen/a.
Miluju droždí sním třeba půlku na posezení každý den. Chtěla jsem se zeptat, jestli nemuzu z toho ztloustnout nebo jestli to neni nezdravé. dekuju za odpoved
Pokud tím myslíte půl té malé kostičky, tak to člověku jen prospěje. Droždí jsou prakticky jen bílkoviny, takže se nemusíte bát o svou linii. Obsahuje chrom, který udržuje zdravou hladinu krevního cukru a zároveň i potlačuje chuť na sladké. Mimo to je bohatým zdrojem vitamínů B, hlavně pak B1, B2, B3.
Není vůbec jasné, kdo z čeho tloustne. Každá to má jinak. Já jako malá jsem byla schopná sníst i čtvrt kila droždí na posezení (ne každý den), ve dvaceti 8 rakviček se šlehačkou po obědě a nic. Stejně stará kolegyně měla na celý den 3 jabka ke svačině, snídani, večeři a k obědu 1 krajíc chleba na půl buď se šunkou, nebo sýrem, zeleninou, ale bez másla. Měla 85 a já 50. Takže, jestli vám to chutná, jezte do sytosti, je to zdravé a sem tam mrkněte na váhu, abyste měla klid v duši.
Prý pomáhá na zlepšení kvality pleti a proti akné.Ale třeba pivovarské kvasnice se doporučují právě při nechutenství.Takže se asi trochu přibrat může,pokud zvyšují chuť na jídlo.Všeho s mírou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.