Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolesti bricha

Od: tulip odpovědí: 5 změna:
Dobry den,
mam ostre bolesti v podbrisku,vlevo od mocoveho mechyre.Nevite co by to mohlo byt?Trva to uz druhy den a nechci jet na pohotovost se zarazenymi vetry.Slepak mam pryc. Nevite jak boli zarazene vetry?
Diky!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zaražený prdy dokáží potrápit dost, ale pokud Váš problém trvá již druhý den, řešil bych to opravdu návštěvou lékaře. Vlevo jsou jen střeva, může jít tedy o jejich ucpání (ileus), což není žádná sranda!

doplněno 20.06.14 18:32:

:-D Z tulip jsem usoudil, že to bude kluk

doplněno 20.06.14 21:22:

Hm, bude to tím, že se věnuji více tématům než rubrikám, no... ;)

hodnocení

0x

Ahoj:) Zaražené větry opravdu bolí jako čert,ale ty bolesti jdou v podstatě více nahoru,do oblasti zad a kolem lopatek.Někteří lidé si kolikrát myslí,že mají infarkt.U Vás /předpokládám,že jste žena/,to vypadá na bolest vaječníku.Můžete mít zánět,můžete být mimoděložně těhotná- a to jsou potom bolesti,děs a hrůza ! Být Vámi,raději na tu pohotovost zajedu !

doplněno 20.06.14 18:29:

Nebo i ta střeva,jak říká "strejc."

doplněno 20.06.14 18:36:

"Strýčku," já zase usoudila z toho,že to je rubrika "pro ženy."*smich*

tercii*
hodnocení

0x

Viděla bych to na ten vaječník. Víte, já sama jsem vypozorovala, že vždy, ale opravdu vždy týden před očekávanou menses mě bolí na pravé straně, kde je slepák. Byla jsem na krvi a ultrazvuku, slepák to nebyl, vaječník ano. Ta bolest je vážně děsná- nemůžu se skoro ani narovnat, ale vždy trvá maximálně půl hodiny.

Ve vašem případě bych to možná na ten vaječník viděla, ale vy říkáte, že to bolí už dva dny... Já nevím, ale dvoudenní bolest bych úplně už neriskovala. Raději si zajděte, budete klidnější, i kdyby to nic nebylo. Od toho přeci doktoři jsou- aby zjistili, kde je problém a uměli ho řešit :)

hodnocení

0x

Taky by to mohlo být od bederní páteře. Mám dost často ostrou,řezavou bolest v levém podřišku,která jde až do třísla,a je to od bederky.

tulip
hodnocení

Dekuji vsem za rady.Rozhodla jsem se tam zajet a je to akutni zanet mocoveho mechyre.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]