Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je lepší malá lež nebo pravda?

Od: myka odpovědí: 13 změna:

Zdravím,,mám takový menší problém...chodím s přítelem už dva a pul roku a fakt ho miluju,,ale nedávno jsme byli s kamarádama v baru a já se opila a dost vášnivě líbala s jednim klukem...a ted řešim otázku,,jestli mu to říct a doufat,,že to nebude takový problém,,nebo džet v tajnosti,,ale to mě bude tížit svědomí...je lepší malá lež nebo pravda?, dík

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jitka2*
hodnocení

5x

Proboha nic neříkej! Stejný problém jsem řešila před rokem, ještě dnes, když si na to vzpomenu, mám stažený žaludek(asi svědomí nebo co), taky jsem se chtěla přiznat, kamarádka mne přesvědčila abych to nedělala, a bylo to dobře. Jen se snaž onoho kluka nepotkat, nebo tě to bude trápit ještě víc.

doplněno 15.10.08 21:29:

A mimochodem, píšeš, že kdyby ses přiznala, že by to snad nebyl takový problém, zkus před přítelem mluvit o fiktivní kamarádce, která udělal něco podobného, a sleduj přítelovu reakci. Věř mi, byl by z toho velký problém!

lm®

Ano,ulevila bys jen svému svědomí.A celou tu tíhu bys naložila na něj.Tobě na tom druhém přece nezáleží - bylo to v opilosti,ne? Ne ,že by Tě to omlouvalo,ale když už se stalo...Prostě zapomeń na to, a rozhodně mu nic neříkej.Mohlo by to váš vztah poškodit,ne-li zničit.Zkus si to totiž představit obráceně - Ty bys chtěla,aby Ti něco takového o sobě vyprávěl?Asi ne viď?

Apropos: příště méně pij;)

hodnocení

2x
A on Te to rek, kdyz se naposled libal s jinou holkou za Tvyma zadama? Ne? No tak vidis. Proc Ty by si mela.
A proc drzet v tajnosti? Proste na to zapomen. Zadna tajnost. Nic takovyho se proste nikdy nestalo...
A nebo nezapomen a rozejdi se s nim. Ne nadarmo se rika, ze ve vinu je pravda.

8976*
hodnocení

1x

No a proč si se sním nevyspala aby to stálo za to...

bberi*
hodnocení

0x

lepší je lež než pravda,sobě bys ulevila a jemu přitížila

jitka2*

lež by to byla, kdyby se jí přítel přímo zeptal. Pokud to neudělá, neříkala bych tomu lež, prostě mu to jen neřekne. Zapomenout a nic neříkat, to je nejlepší řešení.

vera78*
hodnocení

0x
nejní problém jestli řist nebo ne ale řict sama sobě proč jsi to udělálá.

jambus*
hodnocení

0x

Snad nejpovolanější člověk k této problematice Mudr.Plzák radí: zatloukat,zatloukat,zatloukat. A já se přidávám.

dani*
hodnocení

0x

hlavně nic neříkat...je to i zbytečné...

justyna*
hodnocení

0x

Uleví se vám, ale jemu ublížíte.Pokud o nic nešlo a stále milujete svého partnera , tak bych na to zapomněla...Hodně štěstí!:)

martina30*
hodnocení

0x

Líbání není taková velká nevěra,ale nic neříkat a nechat to plavat.

beruna*
hodnocení

0x

Ahoj tak něco takového jsem si nedávno prožila, no stalo se toho mnohem více, ale svědomí mé mě opravdu dost tížilo. Sice se říká zatloukat a zatloukat, ale jak žít s pocitem, že ač svého milého miluji jsem schopna udělat takovou věc? Já to vyřešila asi po měsíci a půl tak, že jsem svému už bývalému příteli řekla pravdu. Rozchod nedal na sebe dlouho čekat, podotýkám, že tam bylo více problémů a tento mi vlastně otevřel oči. Pro tebe rada taková, jestli opravdu ale opravdu miluješ svého přítele a chceš s ním být až do konce života, tak mlč. Jestliže máš pohnutky ve vašem vztahu a nejsi si tak jistá zkus mu to nějak naznačit a nebo přímo říct a sama uvidíš co se bude dít. Nezapomeň, že chlapi jsou dost ješitní a na toto téma nehodlají diskutovat a ani ho nepochopí. Snad jsem ti nějak pomohla a držím palečky*slunce*

avrillka14*
hodnocení

0x

nic mu neříkej mohlo by to skončit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]