Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strupy v uchu?

Od: janca7 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Už delší dobu mám problém s ušima, že se mi na okraji zevního zvukovodu udělá takový stroupek a je to dost nepříjemné. Mám po tom i jakoby celý ucho suché a někdy mne i bolí. Nevíte prosím čím to může být? A co by na to pomohlo? Je to něco závažného? Měli jste to někdy?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, závažné to nebude. Na uchu je hodně citlivá pokožka a třeba ji vysušuje šampón nebo mýdlo. Zkuste nějaký krém bez parfému a občas si ucho namažte. Zdravím!

sonyboj*
hodnocení

0x

Můžou to způsobovat i kvasinky-nejlepší přítel člověka. Stroupky nejsou krvavé, ale světlé? Jestli ano, tak by to mohlo být ono. Na to mohu doporučit stroupky opatrně odstranit a pokožku ošetřit hojivou mastičkou na dětské prdelky. Třeba Bepanthen, nebo Pythiol. Za dva-tři dny by mělo být po problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]