Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čerstvé ovoce do puding.krému?

Od: mija* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,upekla jsem roládu a budu ji plnit krémem, klasicky máslo,cukr a puding.Chtěla bych tam dát i čerstvé jahody a ted prosím o radu dát je tam jen tak pokrájené, uložit je na tu vrstvu krému, nebo lepší je rozmačkat a přidát je přimo do krému při šleháni.Mám strach aby se krém nezdrcl když budou rozmačkané.Jestli jste už to někdo máte vyzkoušené poradte.díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Dobry den:)Do masloveho kremu na rolady davam bez problemu cerstve ovoce.Pokladu na nej co mam-jahody,merunky,banan,nektarinky,boruvky...A zabalim.Nemate se ceho bat,uz se mne sbihaji sliny:-P
doplněno 20.06.14 10:44:

Nemáte zač děkovat,rádo se stalo ;) A těch jahod se nebojte,pěkně je nakrájejte na malékousíčky a dílo je hotovo ;)

mija*
hodnocení

Děkuji za bleskovou radu, roládu můžu dokončit beze strachu.Banán taky do rolad dávám, ale u těch jahod se mi zdalo aby nenadělaly neplechu jsou štavnatější.Hezký den přejí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]