Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnutí - jak na to?

Od: hankadvorakova odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chtěla bych zhubnout, břicho a nohy celkově štíhlý mám, akorát moje prsa mi k tomu moc nesedí, nevíte jak je zhubnout? Nevypadá to moc pěkně být hubená a mít větší prsa a chci se vejít do plavek. Prosím o radu, děkuji!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prsa "zhubnout" nelze... Pouze je lze operativně zmenšit.

Co by ale některé holky daly za větší prsa! A kolik holek si je také nechává zvětšovat!

Proto buď ráda, za to co máš. Pouze pokud by byla tak velká, že by Ti působila zdravotní potíže (např. s krční páteří), dalo by se uvažovat o operativním zmenšení.

popelka595*
hodnocení

0x

Zdravim, já naopak vždy, když hubnu (ať už dobrovolně nebo ne :D), ztrácim prvně v těchto partiích, kde já naopak hubnout nechci :D A co třeba nějaké posilovací cviky? Na netu je toho mraky. Já mám třeba dobré zkušenosti s tzv. 30denní výzvou, začínáš pár cviky denně a postupně přidáváš.. Holt ale fakt každej chce to, co nemá :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]