Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych zhubnout, břicho a nohy celkově štíhlý mám, akorát moje prsa mi k tomu moc nesedí, nevíte jak je zhubnout? Nevypadá to moc pěkně být hubená a mít větší prsa a chci se vejít do plavek. Prosím o radu, děkuji!
Prsa "zhubnout" nelze... Pouze je lze operativně zmenšit.
Co by ale některé holky daly za větší prsa! A kolik holek si je také nechává zvětšovat!
Proto buď ráda, za to co máš. Pouze pokud by byla tak velká, že by Ti působila zdravotní potíže (např. s krční páteří), dalo by se uvažovat o operativním zmenšení.
Zdravim, já naopak vždy, když hubnu (ať už dobrovolně nebo ne :D), ztrácim prvně v těchto partiích, kde já naopak hubnout nechci :D A co třeba nějaké posilovací cviky? Na netu je toho mraky. Já mám třeba dobré zkušenosti s tzv. 30denní výzvou, začínáš pár cviky denně a postupně přidáváš.. Holt ale fakt každej chce to, co nemá :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.