Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,protože se chystám na svatbu syna, vychytávám už maličkosti. Často pracuji na zahrádce, rukavice nemám ráda a tak nemám úplně bílé nehty.
Proto jsem dnes ve městě zašla do drogerie s tím, že si koupím bělicí tužku na nehty. Už jsem ji kdysi měla a byla jsem s ní spokojená.
Před drogerií se nesmělo stát s autem, navíc jsem zapomněla doma brýle. A podle toho to dopadlo. Prodavačka mi podala požadovanou tužku na nehty, já zaplatila, poděkovala, vlítla do auta a odjela.
Na tužku jsem se podívala pořádně až doma. A zůstala jsem paf. Na tužce je papírová samolepka s nápisem: Tužka na oči a přímo na výrobku : Pierre René eye liner.
To jsem to zase pohnojila. Jen nevím, zda mladá prodavačka byla skutečně takové kopyto, či neuměla česky, zda mě chtěla vytočit, nebo jen sáhla vedle. Nebo potřebovala prodat neprodejnou věc.To se asi nikdy nedozvím.
Každý chce oční linky černé, hnědé či pastelové. Ale obkroužit si oči bíle?
Co myslíte? Je možné tuto tužku na oči použít i pod nehty? Znovu do města se mi příliš nechce. A zlost mám, že bych se nejraději kousla do nosu. Když člověk spěchá a nekouká, špatně to dopadne. Navíc, když potká blbce. Ale nenapadlo by mě to kontrolovat, když chci tužku na nehty, snad se vyjadřuji dobře. Jinak se mi může brzy stát, že budu požadovat podprsenku a odnesu si pláštěnku. Už aby to bylo za mnou.
Díky za rady. Jaga.
Ahoj Marcelko, klidně si to pod ty nehty naplácej - předpokládám, že je to ta, kterou se podreslí nehet, aby byl hezky bílý. Kdyby to moc nekreslilo, tak to ještě trošku navlhči vodou.
Zkus to, já bych to neřešila. Stejně všichni budou koukat na nevěstu a ženicha a tvých nehtů si nikdo nebude všímat - ale vím, je to pro "tvůj pocit", znám to...
Milá Marcelko, při čtení vaší otázky jsem se dost bavila. Zjistila jsem, že máme nejenom dost stejných problémů a starostí, ale i téměř totožné způsoby jejich řešení (teď myslím zahradu - a to denně a pořádně, brýle, spěch.. ) Já sice syna už nežením, to máme za sebou, ale ruce, resp. nehty a kůžičku kolem nich, a prakticky celé ruce čistím od následků činnosti na zahradě sice hrozně barbarsky, ale letitě úspěšně takto: do umývadla dám malilinko teplé vody jen tak, aby se v ní rozpustila špetka pracího prášku a na to naliju trošku Sava. No a pak vložím do toho roztoku ruce a kartáčkem drhnu a drhnu. Úspěch se VŽDYCKY dostaví, je to sice nevoňavé, ale spolehlivé. Na závěr pořádně umyju ruce mýdlem a ošetřím krémem. Na manikůru nechodím (byla jsem jednou a stačilo), stačí mi domácí péče. Jen dejte pozor při této operaci na oblečení, to Savo je hrozná potvora a rádo odbarvuje. Stačí se opřít třeba jen o potřísněné umývadlo a hotovo. Takhle jsem "upravila" tmavé triko, které jsem pak musela jakoby naschvál "umělecky" dovzorovat - dosavovat. Naštěstí je to koukatelné a líbí se nejen mně. Tak hodně úspěchů a dejte vědět, jak jste dopadla. A ať se svatba vyvede!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.