Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde lze sehnat tento typ slunečních brýlí?

Od: tezena odpovědí: 5 změna:

fbcdn-sphotos-c-a.akamaih/...

Kde je lze sehnat, koupit? Myslím přesně tento typ, nemůžu je nikde najít, ani podobné...

Děkuji za odpověď :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

2x
Zkuste SAPu nebo něco podobného, mají tam všechno možné a ty brýle nevypadají nijak značkově.
tezena
hodnocení

Já nepotřebuji nějak moc značkové, ale hlavně nechci od vietnamců, potřebuji ty lepší třeba s tím UV faktorem a to vietnamci rozhodně nemají ..

sonyboj*
hodnocení

0x

Budete se divit, ale podle Spotřebitelského testu mají i brýle od rákosek UV filtr. U nich je problém s kvalitou obrouček. Takže jestli je mají někde u větví, klidně je ozkoušejte a buď vám sednou, nebo ne.

tezena
hodnocení

Opravdu? To jsem nevěděla, někdo mi říkal, že ony to právě nemají ten UV filtr. Děkuji za radu .-)

sonyboj*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]