Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodná antikoncepce

Od: lenca* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Je tu někdo tak hodný, že by mi poradil s antikoncepcí? Jelikož mám přísné rodiče tak si nemůžu nechat napsat HA. :( Za tři měsíce mi bude 18, ale jelikož budou prázdniny a mám přítele tak si chcem udělat pěkné chvilky bez prezervativu. Je nějaká účíná antikoncepce bez lékařského předpisu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

6x

Zdravím, opravdu netuším, jak souvisí předepsání HA ve Vašich 17 letech a přísní rodiče. HA Vám napíše lékař na Vaši žádost, rodiče o tom vůbec nemusí vědět. Tím nijak nechci nabádat k nějakému podvádění, ale v 18 letech máte právo si o tomhle rozhodovat sama, bez vědomí rodičů.

hodnocení

0x
Tak ji mej tajne. Prece jen to je jistejsi nez bez antiny.

hodnocení

0x

Já jsem si antikoncepci nechala napsat bez vědomí rodičů v 15ti. Na chvíli pak schválili zákon, kde k tomu bylo třeba souhlas rodičů, ale zjistili, že je to konina, tak to zase zrušili a cca od března loňského roku, k tomu žádný souhlas rodičů není třeba.

To znamená, že pokud nepotřebuješ, aby ti ji financovali rodiče, nemusíš jim o tom vůbec říkat. Je to čistě a jen tvá věc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]