Nejste přihlášen/a.
Při pokusu koupit podprsenku velikosti 85 A se na mne prodavačka v obchodě specializovaném na prádlo koukala jako na nějakou obludu, jak mne vůbec mohlo napadnout chtít tak atypickou velikost? Mám prostě širší hrudník a malá prsa, ale holt nemá každá postavu jako modelka. Přitom mám celkem normální sportovní štíhlou postavu, měřím 175 cm.Takže jsem měla smůlu a ještě mi výraz prodavačky zkazil na celý den náladu. Čili - jsem zákazník, jdu do obchodu utratit peníze a nemám za co a ještě se na mne blbě koukají. Stalo se vám to už někdy? Kdy už bude v obchodech oblečení pro normální lidi?
Záleží na tom, odkud jste. Najděte si na netu prodejny s výrobky firmy Linia /dřív Úpavan/ Trutnov. Je jich hodně, většinou ne samostatné, ale jako součást prodejen s oděvy či s textilní galanterií.
Sháněla jsem pěkné prádlo na svatbu. Poslala jsem přímo výrobci mail s mými rozměry a požadovanou barvou. Paní mi odpověděla, že nejbližší prodejna je pro mě v Pardubicích, že mi tam pošle podprdy Hortenzie v tělové barvě a několika velikostech. Přímo pro mě.
Prodavačka už o tom věděla a když jsem přišla, začala nosit krabičky. Prádlo pěkné, ale nějak to pořád nebylo ono. Až přinesla podprsenku Akácie, barva šampaň. To bylo přesně ono.
Prodavačka příjemná, ochotná, okoukla mě, poradila. Koupila jsem si ještě stahovací kalhotky a odcházela nadmíru spokojená. Se zbožím, s chováním prodavačky i s přístupem firmy Linie.
Napište svůj problém do firmy, adresa je: linia@linia.cz
A až si najdete na netu jejich prodejny, dejte si prádlo poslat tam, kam to máte nejblíž. Víc druhů, abyste si mohla vybrat. Poznamenejte i barvu a případně střih, zda s kosticemi apod...A uvidíte, že budete spokojená. Jaga.
Mluvíte mi z duše.Prodavačky v některých obchodech bych z fleku vyrazila za jejich chování.Já mám zase opačný problém,malý obvod a větší prsa.Ale poslední dobou jsem nasadila asertivní chování.Jakmile se mi něco nelíbí,okamžitě to dám najevo a nebo vůbec nereaguji na to, co mi říká a mlčím,popř.odejdu.Za svoje peníze chci to, to chci a ne to co mi vnutí nějaká slepice.Taky úplně nenávidím to lezení do kabinky,když si něco zkouším,to se mi stalo právě i u spod.prádla a tak jsem paní prodavačce důrazně řekla, že ve svém věku nepotřebuju její radu,jakou si mám koupit podprdu,čučela namě,co jsem si to na ní dovolila.
Mně ta prodavačka ještě řekla, že s takovým obvodem hrudníku mám jít do nadměrných velikostí, no - nešla jsem, protože aby se mi někdo ještě ten den smál, co tam chci s velikostí košíčku A, to už bych asi neunesla. Objednala jsem si podprdu z e-shopu a když nebude sedět, vrátím ji - do obchodu s prádlem mne hned tak někdo nedostane!
Jsem si jistá, bohužel do B nemám co dát a když koupím 80 A, což ještě jakž takž obchody vedou, mám podprdu zaříznutou do kůže, kostice do prsou, brrrr... Já bych zkousla to, že jim moc často tato velikost nechodí, ale ten přístup prodavačky, to bylo fakt moc! A to podotýkám, že nemám z postavy mindráky a moc ji neřeším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.