Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uzavírat sáčky do mražáku?

Od: mija* odpovědí: 7 změna:

Nemám vakuovačku a tak prosím o radu či zkušenost jak a čim uzaviráte naplněné sáčky do mražáku.Posledně jsem si nakoupila sáčky na zamražování potravin a byly bez těch pásku na uzaviráni. Ted jsem tam při zamražováni udělala uzlík ,nebo dala odřízlé víčko od pet láhve a zašroubovala. Možná že znáte lepší způsob,a nebo se ty pásky na uzavirání dají samostatně koupit? Děkují za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Uzávírám mnoha způsoby, počínaje uzlem a konče různými udělátky, které jsou dnes běžně k dostání.

eshop.tescoma.cz/...

profikoreni.cz/...

profikoreni.cz/...

doplněno 15.06.14 09:58:

Nejraději mám silikonové pro jejich univerzálnost -50°C až +230°C

Jak uzavírat sáčky do mražáku?
Jak uzavírat sáčky do mražáku? #2
Jak uzavírat sáčky do mražáku? #3

hodnocení

2x

Já je uzavírám klipsnami, kterých jsem koupila škatulku v papírnictví. Je jich několik druhů. Takové, kterými se drží papír na podložce. A v domácích potřebách jsou také klipsny na uzavírání sáčků v různých velikostech. Ale ty nemám ráda, nemají vybrání pro sáček a orvírají se. Nemám nervy na opracování nožem.

uska*
hodnocení

2x

Maso do pytlíky a svařovačkou vysaji vzduch a zavařím. Druhý způsob je poravinová folie, pěkne přilne. Rychlý způsob když se mi nechce vytahovat svařovačku - z pytlíku vysaji pusou vzduch, zatočím několikrát sáček, přehnu konec a zagumičkuji. Umělohmotná udělátka nepoužívám, asi jsem nešika, ale v mrazáku při přehrabování potravit je dokáží ze sáčku sundat, prostě mi tam zavazí. A vysypané borůvky v mrazáku je na zlost.

hodnocení

0x

Jednoduchý způsob ja odstranit před uzavřením ze sáčků vzduch, je ponořit sáček s obsahem do vody. Voda vzduch krásně vytlačí.

rady*
hodnocení

0x

Nejlevnější způsob. Obrázek je z internetu.

Jak uzavírat sáčky do mražáku? #4
uska*

Uzávěry z petek používám na potraviny v kuch. lince, pokud potraviny nejsou v dózách. Ale do mrazáku jsou nevhodné, netěsní, na mase se vytvoří námraza, že ani nepřečtete štítek s popisem.

paw*
hodnocení

0x
Zavazuju na uzel nebo kousem potravinoveho provazku. Vice neni treba. Spoustu masa poznam po hmatu jak to vytahnu (kacena, kralik, kure,...) a u zbytku se casto vari podle toho, jak to vypada az to roztaje :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma mražák

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]