Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chloupky na hrudníku

Od: rhiannon odpovědí: 7 změna:

Zdravím, je mi 16 let a kromě modrých očí na mně lze najít i nežádoucí chloupky v některých zvláštních partiích. Mám to po tátovi, naštěstí jsem blondýnka, takže to je spíše takové chmýří. Nejvce mi to vadí v oblasti hrudníku - takový hlavní pruh, který se táhne středem hrudníku až na bříško. Žádnému z mých přítelů to samozřejmě nevadilo, ale znáte to... V mém věku je každá nedokonalost "nepřípustná". Vím, že za pár let už takové hlouposti řešit nebudu, ale upřímně bych se bez chloupků cítila lépe.

A teď k mému dotazu - už 5. měsíc užívám hormonální antikoncepci a na jednom webu pro ženy jsem se dočetla, že pokud užívám HA (= vyšší příjem ženských hormonů), chloupky by po oholení neměly vyrůst. (Odkaz na článek: prozeny.cz/... Ale znáte to, weby pro ženy...

Obracím se tedy s žádostí o radu na vás. Myslíte, že je to možné? Nechci, abych kvůli mladické hlouposti musela celý zbytek života holit hrudník s chloupky, kterým by se už chmýří říkat nedalo. (Po oholení už se chloupky nezdají tak jemné, protože jim žiletkou zkosím špičku.)

Děkuji všem! :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To je normální člověk (tím i žena!) není "LYSOŇ" ,je čístečně "osrstěný tvor" takže se stává že ženám rostou fousy,nebo v malé míře na hrudníku. Dovedla byste se představit ,že byste neměla žádé vlasy? to by asi bylo daleko horší než pár neviditených chloupků na hrudníku! a

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud to ve Vašem věku již 16ti let žádnému z chlapců nevadilo, tak proč by to mělo začít vadit ve věku vyšším, než je oněch 16 let? Počkejte si těch pár let a už žádné takové hlouposti řešit nebudete. Berte to tak, že máte něco, co jiná nemá. Zdravím!

P,S. A pokud máte po otci jen to chmýří, tak je to pořád lepší, než mít po něm i ňadra.

cuca*
hodnocení

2x

Neholit, pokud jsou svetle, vubec neresit. Pokud ztmavnou a budete si pripadat jako chlap, pak resit.

Podedila jsem něco podobneho, jen do oblasti pupíku a z vl . zkusenosti vim, , že chloupky ztmavnou, zesili a pak už se musite holit porad.

Pak doporucuji vytrhavat, pomaleji to roste.

A s tou antikoncepci to bude kec, u me to nefunguje.

kladivko
Dobrý den. Prosím Vás, tohle je klasická reklama a odjaz na jiný web. Vždyť si to celé znovu přečtěte. Být správcem, tohle mažu..
rhiannon
hodnocení

Aha, takže já dělám reklamu na web a přitom píšu, že tomu článku nevěřím. Vy si to prosím přečtěte ještě jednou.

Původně jsem chtěla vložit pouze citaci, ale dotaz by byl až moc dlouhý a nikdo by to nedočetl do konce. :)

Jinak děkuji všem za rady, zatím to nechám být.

A pokud odkaz opravdu tak vadí, klidně může správce tento dotaz smazat. :)

tiffany*

Naštěstí to nepsal správce :) ! Chloupky nechte ještě být, antikoncepce by je mohla ovlivnit, ale není to ze dne na den.

dzordz*
hodnocení

0x

Je celkem normální, že nejsou jen viditelné chlupy na rukou a nohou, ale i tyhle drobné tenké nenápadné na břiše, hrudníku, pod nosem, na tvářích pod ušima, zezadu na krku, v bedrech..

Zařiďte se, jak sama chcete, teprve až/jestli někdo projeví názor, že by se mu to líbilo trochu jinak, můžete k němu přihlédnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]