Nejste přihlášen/a.
V poslední době se kosmetické přípravky bez obsahu této chemikálie neobejdou.Snažit se nějak bojovat s reklamními články a reklamou kosmetických firem je zcela zbytečné.Až teď se objevila zpráva,že výzkumníci VŠ Tomáše Bati ze Zlína prováděli výzkum vlivu této kyseliny na vrásky,výsledek je mizivý.
JABRAKA
Jabrako,děkuji za zprávu z výzkumu.Nejraději používám obyčejnou vodu a pak sádlo.Stejně ho do všech těch krémů dávají.Je to základ...A mám masku za pár kaček Jo,ještě si dávávám olivový olej,také bezvadný,vrásky vyhlazuje.Občas okurku,banán,meruňky,med...
Ono je toho víc.Např se mi líbí ,jak zdůrazňují u všech barev na vlasy že jsou bez amoniaku!,Tak jsem při barvení manželčiny hlavy zkoumal a ejhle: bezamoniaková barva a smrdí čpavkem jako...
Anejen v kosmetice,všechny reklamy at málo nebo hooodně lžou!např cereálie,silanizování ...
doplněno 14.06.14 19:37:ŽEL je to tak, pro Erika Už druhej!
Možná, že kdybychom věděli co všechno se vymyslelo jenom aby se prodávalo, bylo by nám z toho trpko.
Kyselina hyaluronová je především hydratační látka a v medicíně se používá ještě příkladem na popáleniny. Většina krémů, včetně hydraťáku je spíš prevencí vrásek nebo působí jako dočasný filler. Jinak řečeno - pravidelnou a dlouhodobou péčí omezujete vznik vrásek také látkou, kterou tady zmiňujete. Popravdě dost nechápu, proč se takový výzkum vůbec prováděl. Při krátkodoboém nebo středně-dobém používání této látky samotné zcela jistě nedochází k "vymizení" vrásek. Takový výzkum si mohli ušetřit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.