Maso z divočáka

Od: Datum: 04.08.14 15:01 odpovědí: 6 změna: 04.08.14 18:31
avatar

Vážené kuchařky a kuchaři co byste doporučili ,jak upravit maso z divočáka-žebra a plecko.,zda-li gril,či raději trouba nebo v hrnci?Sice máme nějaké tipy i když ani já ani manželka divočinu zatím nikdy nedělali,proto se ptám a dopředu děkuji za nápady co s tím!


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: liuliu
Datum: 04.08.14 15:11

U nás vede divočák na víně, s brusinkami a nebo šípkovou zavařeninou... A nebo kančí na divoko. Fajn je i řízek, ale to už mi přijde takové obyč... a žebra klidně naložit a na gril

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 04.08.14 15:24
avatar

Moje oblíbená kuchařka je slovenská varecha.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: olaf71*
Datum: 04.08.14 15:25

žebra pečená, plec na guláš,na česneku, na zelenině,na víně

Ohodnoceno: 1x
 
Od: honzajs
Datum: 04.08.14 15:35

Začal bych tím, že bych zjistil, zda má to maso veterinární prohlídku, tj. vyšetření na svalovce (trichinelóza).

Zvlášť, pokud vám ho dal Jožan od myslivců...jo a každopádně hodně propéct, trichinely to nemají rády..

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 04.08.14 17:09
avatar

Nebojte,má,již jsme část spapkali v gulášku!

jen přemýšlím o něčem co se až tak běžně nedělá! (nyní myslím s vepřového či hovězího)

Od: olaf71*
Datum: 04.08.14 18:31

nedávno jsem jedl líčka na víně a to je kulinářský orgasmus. z toho divočáka bych to viděl podobně, líčka za plec

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.