Nejste přihlášen/a.
hele neví nahodou nekdo jak ma odstranit smulu z vlasu? poradte na tento email: terikoki@seznam.cz
Myslím, že by pomohl benzin, ale na vlasy to nebude to nejlepší. Nevím jestli by to šlo, ale zkuste obyčejné sádlo. Můj děda si čistil sádlem ruce od všeho, co nepouštělo vodou a mýdlem. Uhelný mour, saze, prostě všechno. Potom teprve dočistil vlažnou vodou a mýdlem. Zkuste a uvidíte. Každopádně se sádlo dá smýt a vlasy nepoškodí.
doplněno 13.06.14 16:08:Druhá a stoprocentní varianta jsou ostré nůžky, HELE
Na zalepenou žvýkačku ve vlasech ji stačí schladit kostkami ledu, žvýkačka ztvrde a dá se dobře vydrolit,asi bych to zkusila i u té smůly,protože mně stejně nic jiného nenapadá a možná to na ni taky bude stejně působit.
Hele,možná bych ti odpověděla,kdybys pozdravila a slušně požádala Jinak,děvče na email Ti nikdo odpovídat nebude
Ahoj,
benzinem, benzenem, diethyletherem a podobnými "hnusy".
Na vlasy bych z toho nejraději použil asi diethylether, ale pochybuju, že ho budete mít doma, takže asi už jen ten benzín.
v tomhle je smůla pěkné svinstvo. Asi proto se ji říká smůla.
Nevím, jak moc je to vidět, ale pokud moc ne, tak bych to neřešil, časem se to smyje "samo".
Přeji pěkný den
Z rukou jsem ji sundaval benzinem a z odevu jsem slysel ze funguje lak (no a ted nevim jestli na nehty nebo na vlasy). Radsi bych to vyzkousel na necem jinem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.