Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytečená pračka

Od: ruzenka04* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Ráno zapnu pračku pračkapere a když skončila tak jsem šla vyndat prádlo a mám plnou koupelnu vody. Pračka vyteklaale čistá voda né zpšnou.Máte stím zkušenost je to že je po pračce? Má zkusit znovu prat jestli znovu vyteče nebo to byla jednorázová zaležitost.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ucpaný filtr či sítko? Nevím jak se to správně jmenuje, dole u země má pračka malá dvířka, tam se musí odšroubovat víčko od filtru a podívat se dovnitř ...minule když tekla pračka jsem našla ve filtru velký knoflík, dala jsem pryč a vše ok

ruzenka04*
hodnocení

Tam jsem to čistila včerá protože mám fleky na prádle.Jen vytekla voda nic tam nebylo.Zapla jsem pračku znovu a vytečená neni. Divný.

inte

Take jsme to ted resily, problem byl v tom, ze voda z pracky neodesla cela a jak to odstredovalo tak se to napenilo a teklo to vrchem. Pote jsme otevreli pracku a bylo to plne peny. Take za to muze to ze je pracka moc nalozena pradlem. Víc jak 5kg bych tam nedaval. Vyresili jsme to tak, ze jsme koupili novou pracku, ted pracky vydrzi tak max 5 let. Ale jestli vam muzu poradit, nedavejte tam moc pradla. Kdyby jste mela nekde neco praskly, delalo by to porad. To vas pripad nebude!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]