Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barvené vlasy - jak se vrátit k původní barvě

Od: abcjane odpovědí: 3 změna:

Ahoj, chtela bych se zeptat, mám vlasy obarvené na černo ale moje prirodní barva je středně popelavá plavá a chtěla bych se té černé zbavit a vrátit se pokud možno ke své přírodní barvě. Chytne mi po odbarvení černé světý odstín? Respektive středně popelavá plavá? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

2x
Podle mě nemáte žádnou šanci,černé se zbavíte pouze,ostříháním do hola,nebo postupne barvit červené melíry takhle to ted dělám já

keeliss*
hodnocení

2x

Ahoj ,je mi líto,ale s černou barvou je docela problém.Přesto Vám zkusím poradit bud budete trpělivá a vlasy necháte odrúst,nebo zajdete ke kadeřnici a ta Vám může černou barvu z vlasů stáhnout,ale je to to poslení co by ste mohla pro svéudělat,vlasy totiž tím ztahováním trpí,Opravdu stačí se poradit se svou kadeřnicí ta Vám určitě poradí.Já bych Vám udělala svetlé melíry,které by se po 14dnech opakovaly a vlasy (konečky vlasů)zastřihavaly a tak do dvou měsíců by jste mohla mít barvu,jakou si přejete mít.Ale tuto práci opravdu nechte na své kadeřnici,domácí prací vlasy opravdu hodně trpí! hodně úspěchů.

hodnocení

0x

Nerozumím tomu ani za mák... ale zkuste se mrknout např. sem: alpo.sk/... zdá se, že řešení je. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]