Mám přítele, s kterým jsem už tři roky a krásně nám to klape. Před námi jsou další Vánoce a tentokrát bych mu chtěla dát něco netradičního, čím bych mu projevila, jak hluboce ho miluji. Nechci kupovat nějaké neosobní či praktické dárky. Velmi bych ocenila, kdyby jste mi poradily nějaké tipy na dárky. Rádi si dáváme dárky spíš nápadité (např. zakoupení kinder vajička, roztavením po obvodu a misto hračky tam ukrýt prstýnek nebo vzkaz od srdíčka. Nedávno mi on věnoval"klíček ke svému srdci"). Budu vděčná za každý nápad a radu na dárek takového typu. Předem děkuji za pomoc.
Myslim, ze nejvetsim a nejromantictejsim darkem jsi pro nej ty sama. Ale co by potesilo treba me? Hezky vecer pri svickach a potom milostny zaver vecera, pri kterem by mi partnerka nabidla ten nejlepsi darek - miminko.
roneee
me se treba moc libi darek ktery jsem ja dostala:nech si udelat puzzle z vasi spolecne fotky,je to moc hezke a zabavite se u toho spolu:P
bellatrix*
Moc vam dekuji za napady. Pokud vas jeste neco napadne, rada se jeste necham inspirovat. Koneckoncu jeste snad po jeho boku nejaky cas zustanu a bude mnoho prilezitosti na darky..
Manželka mi koupila tričko s vtipným textem a obrázkem (žádnej kýč a oplzlost) no a když mi ho dávala k vánocům dala si stejný sobě a teď v nich jezdíme na kole. Já v černým , ona ve žlutým. Ohromnej nářez v našem věku. Mladý si myslej ,že sme se zbláznili. Je to ale sranda a hec. Moc na to vzpomínám.
Ja myslim, ze pritele zcela urcite potesi cokoliv od tebe, staci vedomi ze to bylo dano z lasky.
terezka*
Co treba se nechat profesionálne vyfotit?Treba do cerno-bila...Co ty fotografove tedkon svedou..a dat to do nejakyho hezkyho ramecku,ve sparkysu prodavaji moc hezky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.