Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tampony s aplikatorem

Od: kwisty* odpovědí: 3 změna:
Jelikoz mi tampon ob mini nejde zavest, tak bych chtela zkusit tampon s aplikatorem, vetsina lidi rika, ze je to lehci a pohodlnejsi myslite ze je to pravda? A myslite ze bych si diky tomu ho mohla take zavest? Co vase zkusenost?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vyzkoušej a uvidíš. V začátcích jsem je také používala. Tak i tak, je třeba se při zavádění tamponů co nejvíce uvolnit. Pokud možno třeba v koupelně, si jednu nohu dát na vanu.. Tampony s aplikátorem mají tu výhodu, že ten aplikátor zavedeš jen na kraj a stlačením toho posuvného konce, se tampon zasune sám, kam je třeba..

doplněno 09.06.14 21:05: Napsala jsem to nešikovně, uznávám. Není kraj jako kraj..
pb®
Taky jsem ze začátku používala tampony s aplikátorem. Ale dát aplikátor jen na kraj není správný postup, i v návodu je uvedeno, zavést aplikátor co nejhlouběji. Protože aplikátor je hladký a mnohem méně nasákavý než tampon, snáze klouže po vlhké poševní stěně. A v tom je právě ten fígl, proč to někomu jde lépe s aplikátorem. Aplikátor umístí tampon až tam kam má, tedy asi do druhé poloviny pochvy za svaly dna pánevního a pak přidržením spodního konce se tampon vysune, takže opět hladký aplikátor výrazně omezí tření o poševní stěnu.

hodnocení

0x

No, já tampony používám celý život, takže praxe je, ale tampony s aplikátorem nekupuji, protože mi manipulace s nimi vůbec nesedí, necítím pořádně "kam co strkám" :) Spíš se pořádně uvolni a najdi si polohu, která ti bude vyhovovat a zkoušej to dál s mini, nebo si poříď krabičku s aplikátorem a vyzkoušej, uvidíš sama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak si dát tampon
Otázky na téma jak si zavést tampon
Otázky na téma jak zavést tampon
Otázky na téma zavadeni tamponu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]