Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šaty versus pletené spodní díly

Od: ann* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

koupila jsem si v prodejně takko fashion "šaty"http://www.takko-fashion.com/cs_cz/women/feminin.html (černé vpravo dole) a když jsme se koukla doma na účtenku zjistila jsem, že je tam napsáno pletené spodní díly. Jsou to podle vás šaty?Co si mám představit pod tím pletené spodní díly? Myslela jsem, že bych v tom šla na promoci... ale teď nevím v čem jít...

Předem děkuji za odpověď

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak já bych v tom asi nešel, ale na holce to bude hezké :)

Pokud to není úplně těsně pod zadek, směle do toho...

ann*
hodnocení

končí nad koleny délka pro mě není takový problém mě vyděsil hlavně ten název... no a jsou docela uplé nejsou průhledné, ale jsou pod nimi vidět čárky od kalhotek... ale je podle mě u všech věcí...

martinaa*
hodnocení

2x

Zdravím, mně to teda přijde jako krásné šaty, takže směle na promoci:) A zároveň bych zašla do obchodu, už se mi asi 2x stalo, že se pokladní uklikla a na účtence byl jiný produkt - přpadně může výrobce zvolit takto debilní název. Já jednou koupila gumáky a byla to "módní obuv".

doplněno 08.06.14 16:22:

Lemy od kalhotek jsou vidět snad pod každými hladkými šaty, proto se pod ně nosí tanga;).

ann*
hodnocení

Děkuji za uklidnění. Jde jen o to, že jsou dost úzké naštěstí nejsou průhledné ale čárky od kalhotek jsou vidět... ale to doufám, nebude zase tam moc vadit, když se mi šaty budou krčit, když budu chodit, tak to nebude doufám nápadné...

ann*
hodnocení

ano to plánuji

hodnocení

0x

Já si myslím, když se dobře dívám na obrázek, že zakončení šatů není zahnutím, ale žerzejovou jakoby manžetkou. Vidím dobře? Proto to blbé označení pletené spodní díly.

tiffany*
hodnocení

0x

Na těch bleděmodrých šatech vlevo je vidět dobře střih, číslo je stejné 349, takže OK, střih je krásný, na promoci bez chyby, teď otázka materiálu, zejmě jemný úplet, neprůhledný, což je dobře, jestli půjdete bez punčoch, tak vůbec žádný problém, kdyby punčochy, tak bych dala pozor, aby se šaty při chůzi nevyhrnovaly, raději vyzkoušejte, účtenku neřešte, je to někdy rébus ("BR plískanice" - co to je? Čaj Babička Růženka - podzimní plískanice, jinak výborný :)). Gratuluji k ukončení studia :) !

ann*
hodnocení

děkuji za uklidnění...materiál je 95 % polyester a 5% elast... ten materiál je mi příjemný na tělo, ale bojím se toho,že se budu hodně potit na slunci...

tak to Vás ubezpečím, že na slunci se budete potit i bez tohoto materiálu... :)

ann*
hodnocení

tak to je pravda... doufám, že zítra bude lepší počasí...

sebod*

Ano, zítra má být lepší počasí. Ale pro ty, co miluji tropy...Má být ještě větší teplo...*uf*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]