Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návštěva po porodu

Od: ivik* odpovědí: 8 změna:

Obracím se na zdější maminky malých dětí s dotazem, zda chodí ještě po příchodu domů z porodnice návštěva por.asistentky,popřípadě dět.lékařky do domácnosti tak, jako tomu bylo před mnoha lety.Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U nás již ne. Do tří dnů po propuštění z porodnice, musela dcera oznámit dětské lékařce, že je s mimčem doma, sestra v ordinaci si to zapsala a řekla jí, kdy má s dítětem přijít do poradny.

hahanaj*
hodnocení

0x

Ano, u dcery byla v prvním týdnu co ji propustili z porodnice.

flip
hodnocení

0x

My jsme se akorát čerstvě přistěhovali (3 dny před porodem, v den porodu jsem vybalila poslední krabici :)), doktorku jsem si zařizovala týden před porodem a přijít nechtěla - šli jsme tam hned v týdnu po návratu z porodnice.

pb®
hodnocení

0x
Myslím, že je její povinnost přijít, pokud to matka chce. Pokud nechce, domluví se na návštěvě v ordinaci. U mně před třemi lety byla a kdyby nepřišla, tak jsem nejspíš nekojila. Báječně mi pomohla a poradila, vlastně zastoupila službu laktační poradkyně.

lidus*
hodnocení

0x

Vnučka má 4 roky a druhá 3 měsíce a nikdo nechodil, u druhé vnučky se dceři nelíbil pupík a sestřička přišla na zavolání. Také si pamatuji, že sestra chodila první týden koupat ale to už dávno není, dnes prý ser mimina dokonce denně nekoupou. Dokonce se dnes očkuuje až má mimino 3 měsíce a to je novinka, první vnučka byla očkovaná hned v porodnici.

lidus*

Omlouvám se, blbě se mi píše normálně a teď ještě na chalupě noťas a to se mi píše super blbě.

pb®

Ta starší byla v porodnici očkovaná na tuberkulozu. Ta se dnes neočkuje, jen na vyžádání, proto ta druhá měla až hexavakcínu ve třech měsících. Ale zase ta druhá má už z porodnice víc testů na genetické onemocnění, než ta první. Holt pořád se něco mění a co platilo včera, dnes už nemusí.

eulalie*
hodnocení

0x

No u mě byla po příchodu z porodnice dětská lékařka převzít miminko do své péče, podívala se, prohlídla mimi, řekla co a a jak a pak, kdy mám přijít do poradny. Jinak nic jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]