Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbím se mu?

Od: verisek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.
Moje otázka zní. Líbí se mi už hodně dlouho jeden můj spolužák a spoluhráč. Venku jsme už byli. Dvakrát jsme byli na kánojistice. Ve škole na sebe koukáme a někdy těch pár slov prohodíme, ale po internetu si moc nepíšeme, ale když se jedná o úkoly ze školy tak ty si napíšem. Prosím poraďte mi co mám dělat.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

novada*
hodnocení

1x
Tak sup, promluv si snim. Neni to zadna veda :D chce to jen odvahu

hodnocení

0x

Zdravím. Pokud se Ti líbí, navrhni mu procházku a na rovinu mu to řekni. Dle jeho reakce poznáš, jak jsi na tom u něho Ty. Ono to chce, nebát se komunikovat, když člověku o něco jde a záleží mu na tom...A nebo prostě čekej, až se třeba rozhoupe on...Ale to by ses nemusela dočkat, jestli-že patří mezi stydlivé chlapce...Je to na Tobě..

joule*
hodnocení

0x

Kánoistika, to je dost zajímavá a akční možnost trávení času společně, kdo na to přišel? Jestli on, nepochybuju o tom, že tě má rád. Asi bych dost silně váhala, jestli to na něj přímo vybalit, jako tady radí ostatní, kluky takové věci většinou spíš vyděsí, protože to zní jako závazek a odpovědí může všechno ovlivnit, pokazit...

Jděte zase ven, a ty zkus chytře zavést téma na něco maličko bližšího a osobnějšího, je jedno na co. Pak nech konverzaci, ať se vyvíjí, a uvidíš sama, třeba se ti nakonec povede to z něj dostat nějakou nenápadnou cestou ;) Když například ty sama otevřeně přiznáš, že s ním ráda trávíš čas, z jeho reakce poznáš alespoň to, zda ho to potěšilo, nebo ne, v nejlepším případě ti složí podobný kompliment - a jsme doma ;)

Doufám, že jsem trochu pomohla, přeju hodně štěstí a případného budoucího vztahu! :)

verisek*
hodnocení

děkuju moc lidi. Už jsem udělala co jste mi všichni tři poradili a začínám se sním více bavit děkuju moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma líbím se mu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]