Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krepacení vlasů ve vlhku a dešti

Od: martini* odpovědí: 2 změna:
Ahojky holky,
neporadily byste mi prosím něco na moje neposlušné vlasy? Mám je rovné, ale jenco je venku vlhko nebo dokonce prší, tak se mi vlasy zkroutí, zkrepatí a vypadají jakoby suše, prostě hrozně
Co s tím?
Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

itecka*
hodnocení

0x

Ahoj Martini,

bohužel tě asi zklamu,ale s tím nic nenaděláš..Dá se použít max. žehlička na vlasy (použij předtím balzám před žehlením, který ti vlasy trochu narovná),ale řeknu ti, že i když vyjdeš do vlhka,vlasy se stejně zkroutí..Toť má dlouholetá zkušenost..Takové je naše prokletí..Kadeřnice mi říkala bohužel to samé..Nezbývá nic jiného,než se s tím smířit..

nochiola*
hodnocení

0x
Já řešila úplně stejný problém nakonec jsem to vyřešila vždy tak že jsem si nagelovala vlasy do hladka a šup nějaký pěkný culík nebo drdol. Nic jiného nepomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]