Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barevné vidění- rozdílné

Od: terasss odpovědí: 8 změna:

Jedním okem vidím více jako by do červena- barvy jsou tmavší sytější a druhým jakoby do modra . Máte to také?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ano, mám to podobné, už od dětství - jedním okem vidím barvy "teplejší", víc do žluta a do červena, druhým "chladnější" - víc do modra a do zelena... jsem ráda že nejsem sama ;)

belzan
hodnocení

normální to rozhodně není !

Stejně tak není normální odpovídat sám sobě, že jo ... *smich**smich**smich*

betaraybill*
hodnocení

0x

Pořád lepší takto než jako já a další mně podobní tedy problém s barvami (barvoslepost).

hop®
hodnocení

0x

Jením okem vidím na dálku lépe a druhým hůře. Jako lidé prostě nejsme souměrní, smiřme se s tím a neprožívejme to tolik... ;) :)

hm*
hodnocení

0x

Někdy, když ležím na boku. A myslím, že když si lehnu na druhý bok, za chvíli se to přehodí.

hodnocení

0x

Mám to také tak, jedním okem vidím barvy jinak než tím druhým, levé je "chladnější" oko, pravé "teplejší"...

hodnocení

0x
Očima sice vidím stejně, ale každou nosní dírkou vnímám vůně jinak intenzivně :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]