Nejste přihlášen/a.
Kde je seženu? V obchodě k dostání běžně nejsou, v řeznictví také ne. Ale receptů spousta...
Před časem Láďa Hruška pobláznil národ obědem za 3 koruny. Kuřecí kůže plněné nádivkou z rohlíků, pečené. U rodiny bych asi neuspěla, ale sama mám kůže v oblibě, když vařím kuřecí maso, hned je po uvaření sním. Proto jsem to chtěla zkusit. Láďa v televizi hlásal, že kilo kuřecích kůží se koupí za 5 korun.
Jenže hledat v obchodech kuřecí kůže, to je jako hledat poklad královny ze Sáby. Nepochodila jsem nikde. Začala jsem zkoušet drůbeží prodejny firmy Rabbit Trhový Štěpánov, pár jich v okolí je. Ani tam jsem neuspěla. Naopak mi jeden vedoucí dost nevybíravě vynadal, že má nejradši, když nějaký tatrman v televizi lidi poblázní a ti pak shánějí kdejakou srágoru místo kavalitního masa. Prý jsem tam ten den už šestá, kdo sháněl kůže. Ale jemu se to asi nevyplatí, má prodat kilo kůží za 5 korun, nebo kilo prsou za 120 korun? To už je rozdíl v tržbě!
Zkusím snad ještě ten Globus, jinak taky nevím, kde na ně narazit. Vepřové kůže kupuji běžně u řezníka na vývar pro psa, i když se cena zvyšuje. Kilo stálo 3 Kč, pak 5 Kč, dneska už 10. Ale co bych neudělala pro manželova služebního belgičáka. Jaga.
V takových těch specializovaných "drůbežích" obchodech jsou zcela běžně. Zkuste se popídit tam ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.