Nejste přihlášen/a.
Zdravím a prosím o radu. Máme lístky na zářijové večerní představení hry Můj báječný rozvod,ale trošku váháme s vhodným oblečením.Pojedeme čtyři baby 150km autobusem,chceme se taky trochu cournout po Praze a pak zase vláčkem domů. Nechceme vypadat jako burani a vláčet bágly nebo nedejbože igelitky s divadelním ohozem. Možnost převlečení v Praze nemáme,je možné tam jít třeba ve slušných černých kalhotech s halenkou či košilí a v pohodlnějších botech lodičkového typu? Já vím,září je daleko, ale jsme holt ženy,tak to řešíme s předstihem... DĚKUJI
Dobrý den, to oblečení, které navrhujete bude v pohodě. Jenom nezapomeňte na svetřík.
V září bude večer nebo v noci už dost chladno. A ta hra je výborná - viděl jsem TV záznam.
Zdravím!
Pěkné černé kalhoty a pastelová halenka postačí. Pokud máte ke kalhotům sáčko, využila bych celý kostýmek. S botami je trochu problém - buď jsou pohodlné, nebo holt společenské. V lodičkách z divadla bych potom nemohla absolvovat výšlap po Praze. Doporučovala bych spíš ty lodičky do igelitky a na cestu boty opravdu pohodlné.
Ať se Vám představení líbí. Jaga.
Děkuji všem,doufám,že se nám podaří nevypadat jako kulturní ignoranti,tričko a kratasy patří k vodě a na kolo. Ptám se proto,že chodíme dost často do divadla u nás a tam je docela nekompromisní uvaděč a nevhodně oblečené lidi dost hlasitě poučuje o společenském oděvu. Je fakt,že někteří to potřebují...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.