Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrovlnka a crisp talir

Od: duha* odpovědí: 8 změna:
Mohu v obycejne mikrovlnce pouzit crisp talir nebo musi mit trouba i tuto funkci dekuji za odpoved

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To nám dáváte těžkou otázku! Co to je za materiál crisp? *sok*

doplněno 24.05.14 11:16:

Nenechejte mě umřít neinformovanou! *hej* Co to je crisp?

hodnocení

0x

Nelze, mikrovlnka musí mít tuto funkci...

doplněno 24.05.14 11:51:

babkazov:

nezlobte se na mne, ale já to dnes také vidím prvně, tak jsem ze zvědavosti kliknul ve vyhledávači a hned v prvním odkazu jsem se dozvěděl o co jde a že mikrovlnka musí být na to vybavená, tak jsem hned odpověděl :)

duha*
hodnocení

děkuji za odpovědi , po shlédnutí videa jak funkce crisp funguje tak mikrovlny vyzařují přímo na ten talíř a normální vlny jdou na jídlo tak přeci i normální vlny vyzařované ze zhora musí přeci nahřávat ten talíř také sice trochu pomalejš a le přeci nebo se mýlím takže to musí fungovat

hodnocení

0x

u funkce CRISP jsou požity mikrovlny a současně GRIL, pokud chcete použít tuto funkci a vaše mikrovlnka ji nemá, lze to obejít výše uvedeným způsobem; u výrobku WHIRPOOL je nastavení GRIL a současně mikro na 750W

pokud jsem to dobře pochopil, tak se u mikrovlnek s touto funkcí šíří mikrovlny trochu jinak, tak je otázka, zdali běžná mikrovlnka s grilem podala stejný výsledek...

jabraka*
hodnocení

0x

Mikrovlny se v prostoru MW šíří všemi směry a jsou odráženy kovovými částmi a pohlcovány materiály,obsahujícími molekuly H2O.Všechny skleněné části mikrovlny propouštějí.

JABRAKA

Opravuji se speciálně pro kolegu jabraku:

...pokud jsem dobře pochopil mikrovlnku s touto funkcí, tak vyzařuje mikrovlny z jiných míst než běžná mikrovlnka kombinovaná s grilem...

duha*
hodnocení

ano stačí si zadat na youtube funkce crisp a mikrovlnka a tam právě jsem viděl co ten crisp je a jak funguje a odpověd ano crisp talíř má svůj ozařovač s mikrovlnama umístěný dole aby ozařoval právě jen ten talíř z feritového materiálu ktrerý se rozpálí a vlastně peče třeba pizzu i zespoda a do toho ještě klasické mikrovlny a jěšte grill ,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]