Nejste přihlášen/a.
Nelze, mikrovlnka musí mít tuto funkci...
doplněno 24.05.14 11:51:babkazov:
nezlobte se na mne, ale já to dnes také vidím prvně, tak jsem ze zvědavosti kliknul ve vyhledávači a hned v prvním odkazu jsem se dozvěděl o co jde a že mikrovlnka musí být na to vybavená, tak jsem hned odpověděl
u funkce CRISP jsou požity mikrovlny a současně GRIL, pokud chcete použít tuto funkci a vaše mikrovlnka ji nemá, lze to obejít výše uvedeným způsobem; u výrobku WHIRPOOL je nastavení GRIL a současně mikro na 750W
pokud jsem to dobře pochopil, tak se u mikrovlnek s touto funkcí šíří mikrovlny trochu jinak, tak je otázka, zdali běžná mikrovlnka s grilem podala stejný výsledek...
Mikrovlny se v prostoru MW šíří všemi směry a jsou odráženy kovovými částmi a pohlcovány materiály,obsahujícími molekuly H2O.Všechny skleněné části mikrovlny propouštějí.
JABRAKA
Opravuji se speciálně pro kolegu jabraku:
...pokud jsem dobře pochopil mikrovlnku s touto funkcí, tak vyzařuje mikrovlny z jiných míst než běžná mikrovlnka kombinovaná s grilem...
ano stačí si zadat na youtube funkce crisp a mikrovlnka a tam právě jsem viděl co ten crisp je a jak funguje a odpověd ano crisp talíř má svůj ozařovač s mikrovlnama umístěný dole aby ozařoval právě jen ten talíř z feritového materiálu ktrerý se rozpálí a vlastně peče třeba pizzu i zespoda a do toho ještě klasické mikrovlny a jěšte grill ,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.