Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s L-Carnitinem na hubnutí? Pomáhají tyto prášky při hubnutí? Cvičím denně aerobic a dělám sklapovačky, tak bych to chtěla něčím podpořit. A samozřejmě vyvážená strava. Kdyžtak který je lepší? Moc děkuji
a nebo se cvičením pilates
Žádné prášky vám na hubnutí nepomohou a jestli někdo tvrdí opak, tak si prachobyčejně vymýšlí. Na zhubnutí je jediné pravidlo, a to nepřejídat se a hýbat se. Velmi dobré je dodržovat ráno neodcházet z domu bez vydatné snídaně, pravidelně jíst dopolosyta. A aerobic, pilates a sklapovačky podle mě nejsou na zhubnutí, ale na posílení svalů a celkové kondice těla. V každém případě je to v pořádku, když se těm sportům věnujete. A za ty prášky nevyhazujte peníze.
opravdu NE ! Koupil jsem si ten nejsilnější,který je na trhu,používal dle návodu a reklamované účinky, tj.pocení při cvičení, ani větší vitalita se nedostavily, zda jsem zhubnul nedokáži posoudit,protože jsem si upravil stravu a cvičím,ale tenhle krok byl opravdu zbytečný. Mám pocit, že jsem si koupil sladkou vodu s meruňkovou příchutí. Měl jsme peníze investovat do něčeho jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.