Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli byste věděli o nějakém receptu na jednoduchý dort. Chtěla bych ho dát jako narozeninový dárek své kamarádce, ale nenašla jsem žádný vhodný recept. Dort by neměl být ovšem s marmeládou ani čokoládový. Znáte nějaký vhodný recept i pro amatery?
Děkuji moc za odpoovědi
AhojUdělej peříčkové řezy,jsou vynikající a rychlé. recepty.cz/... Navrch někdy dávám čokoládu,někdy skořici-mně osobně to s ní více chutná
Dort z piškotového těsta s ovocem a ovocnou polevou
Dortová kulatá forma, ruční šlehač, trouba
Udělá se rychlé piškotové těsto (nepoužívat hotové piškoty nebo doknce drcené sušenky, to je moderní lenost), viz například recepty.vareni.cz/... a v troubě se upeče. Po vychladnutí se na něj polozí ovoce, například mandarinky z kompotu v konzervě - navíc máme i výbornou sladkou šťávu, do které se místo želatiny přidá pudingový prášek a udělá poleva , kterou se ovoce poleje a na to se případně mohou nasypat čokoládové drobečky nebo nastrouhat čokoládu struhadlem a kdo je mlsný ještě může přidat šlehačku a do ní ještě zapíchnout kuličky hroznového vína nebo ... atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.