Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Melír vs dobarvování - celý znovu?

Od: whitebutterfly* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, potřebovala bych poradit...máte někdo zkušenosti se světlým melírem, chodím jednou za dvá měsice dobarvovat, ale občas mám někde tmavší místa a někde úplně krásně světlé...chtěla bych je sjednotit (hustější melír po celé hlavě)tím, že si nechám melír udělat znovu po celé hlavě od kořínku až ke konečkům ( to znamená, že na melír použiji znovu melír) myslíte že mi mohou vypadnou vlasy..nemám s tím zkušenosti, někde jsem slyšela že se melír má občas udělat znovu po celé hlavě, ale nevím...poraďte

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jitka2*
hodnocení

1x

Já si právě z toho důvodu, aby se barva sjednotila necháv vždy jednou udělat klasicky jen melír a to od kořínků a při další návštěvě mi kadeřnice dobarví kořínky a zbytek vlasů dobarví barvou mých vlasů. Vypadá to moc hezky, vlasy nejsou místy vybledlé a i přes to, že mi vlastně melíruje celé prameny i s kořínky, nikdy mi vlasy nevypadaly. Ale určitě se poraď s kadeřnicí, ta ti poradí nejlépe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]