Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mě, jak to tedy je s tou antikoncepcí (..mimo jiné..)? Tloustne se po ní nebo máme jen větší chuť k jídlu, a proto tloustneme? Rostou po ní prsa? Je po ní lepší naše pleť? Jsme kvůli ní citlivější? Zmírňuje nám menstruaci? Hormonální a nebo nehormonální? Je 100%? Poradí nám gynekolog při výběru?
Moc děkuji za odpovědi!
Co člověk to názor. Je spousta druhu, pokud máte pri jedné potíže, predepise doktor jinou. Hormonální a nizkohormonalni. Sestra ji vysadila, rika, ze se ji zvetsila chut na sex.
Pro nektere svinstvo. 100%není, jsem jedna z těch, u kterych neselhala nikdy, stat se to muze.
Menstruaci mam slabší, pravidelnou.
Beru ji roky, zacinam zapominat brat včas. Nitrodelozni tělísko taky možnost, nějak se mi do něho nechce.
Brat prášky je pohodlnější, než se zaobírat kondomy, ale pokud nemate staleho partnera, pouzivejte ho kvůli sex.prenosnym nemocem.
Takze si to přeberte. Přečtěte si take od nejake kamaradky pribalovy leták .mozne nežádoucí ucinky.
Odpovědět nelze jednoznačně.Každá jsme jiná.Moje zkušenost je taková,že zpočátku po ní bolí hlava, měla jsem nevolnost od žaludku,zavodňování těla.Na pleť působí dobře.I na stav vlasů.Menzes zmírňuje.Za dobu užívání hormonální antik. cca 12 let byla 100%.Gynekolog Vám ji může měnit a předepisovat takovou,která Vám bude vyhovovat.Jinak je to pro tělo podle mě ale docela svinstvo...
Jak komu a jak jaká, HA jsou různé a my ženské jsme taky různé. Kamarádka přibrala, jiné to ztlumilo menses na minimum, jedné se strašně mastily vlasy, pleť se jí zhoršila a měla i jiné problémy - změnila prášky za jiné a ty jí problémy nedělaly. Za sebe jsem nepřibrala, prsa mi po ní nevyrostla (je fakt, že jsem je měla už předtím :D), měsíčky mi nezmírnila, ale už při nich nemám takové křeče v břiše (ale bolí mě hlava, to si člověk nevybere :D).
Jediné, na čem jsme se shodly, je totální zpravidelnění cyklu.
Je třeba mít dobrého gynekologa, ten poradí.
Já beru antikoncepci od cca 17 let, momentálně je mi 32. Po začátku užívání se mi znatelně zlepšila pleť, cyklus pravidelný a lehký průběh - po vysazení se žádné problémy neobjevily ani nevrátily (pleť) - před rokem jsem plánovaně vysadila, do 2 měsíců bez potíží otěhotněla. Brala jsem Pramino, nyní začínám s Azalia. Radši jsem ale počkala, až se malý přestane kojit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.