Nejste přihlášen/a.
Omylem jsem koupila podmáslí místo mlíka :D. Dá se z něj třeba udělat krupičná kaše? Nebo pudink? Nemáme troubu, takže do buchet to nedám. A na nějaké obalování čehokoli a následné smažení, je toho škoda. Samotné to moc nemusím :D
Podmáslí ráda nemám. Už ode 2 let věku, kdy jsem onemocněla spálou s těžkým průběhem jsem najednou přestala pít mléko a všechno ostatní s ním spojené, co bylo bílé. Tedy ani smetanu, ani podmáslí, kefír, syrovátku, nic. Ochucené ovocné mléko, bílá káva, kakao, to mi nevadí. Ale nesmí to být bílé.
S podmáslím neuděláte vůbec nic. Opravdu ho vypít, nejlíp k těm novým bramborám. Viděla jsem v obchodech i ochucené podmáslí, třeba jahodami, ale nikdy jsem nesebrala dost odvahy si to koupit a ochutnat.
S kefírem by to bylo snažší - mám recept na kefírovou buchtu,kefírové lívance...
Pudink z podmáslí se Vám zdrcne.
Tak opravdu nejlépe vypít - do dna, pokud Vám to nevadí a můžete to. Tož - na zdraví! Jaga.
Podmáslí je strašně zdravé. Mléko nemůžu pít a podmáslí je ideální. Mám ho raději než kefír. Do salátu ho můžete nalít.
No, samotné to pít nechci, to mi přijde prostě... plýtvání, Já klidně vypiju na posezení litr mlíka a nějak extra pocit z toho nemám, z tohoto by taky žádný nebyl. Rozmixované s ovocem... to už je něco jiného, to bych si dala, zní to mňamózně, ale bohužel nemáme mixér . Právě ani troubu, takže odpadá všechno pečené a zapečené. Někdy jsem dávala podmáslí do vajíček právě při obalování řízků a podobně, ale zase mi to taky přijde škoda (když tam postačí mléko). Různý saláty (okurkové a tak), to nejím :/. Takže mě právě už nic moc nenapadá. Můžu zkusit s tím tvarohem. Nebo jako tu pannacottu, mňam. Asi koupím zítra želatinu :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.