Podmáslí místo mléka?

Od: Datum: 30.05.14 18:34 odpovědí: 10 změna: 01.06.14 12:07
avatar

Omylem jsem koupila podmáslí místo mlíka :D. Dá se z něj třeba udělat krupičná kaše? Nebo pudink? Nemáme troubu, takže do buchet to nedám. A na nějaké obalování čehokoli a následné smažení, je toho škoda. Samotné to moc nemusím :D


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 30.05.14 18:37
avatar

Ani jedno jsem nezkoušela a nemyslím si, že by to bylo vhodné. Studené podmáslí miluju.

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 30.05.14 18:37
Ohodnoceno: 3x
 
Datum: 30.05.14 18:38

podmáslí vypít třeba k bramborám s pažitkou nebo tvarohem, ale vařit se z něj nic nedá

Ohodnoceno: 4x
 
Od: wamp®
Datum: 30.05.14 19:02
avatar

Hahanaj *palec* Přesně tak-vypít,strašná dobrotka :-P

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 30.05.14 19:03
avatar

Jestli Vám to moc nechutná samotné, tak do toho zkuste rozmixovat ovoce.

Ohodnoceno: 5x
 
Datum: 30.05.14 19:41

Nejdříve by jste měla zajít na Kuchařský kurz.To aby jste pochopila co je co a k čemu se používá.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 30.05.14 20:00
avatar

No, samotné to pít nechci, to mi přijde prostě... plýtvání, Já klidně vypiju na posezení litr mlíka a nějak extra pocit z toho nemám, z tohoto by taky žádný nebyl. Rozmixované s ovocem... to už je něco jiného, to bych si dala, zní to mňamózně, ale bohužel nemáme mixér :(. Právě ani troubu, takže odpadá všechno pečené a zapečené. Někdy jsem dávala podmáslí do vajíček právě při obalování řízků a podobně, ale zase mi to taky přijde škoda (když tam postačí mléko). Různý saláty (okurkové a tak), to nejím :/. Takže mě právě už nic moc nenapadá. Můžu zkusit s tím tvarohem. Nebo jako tu pannacottu, mňam. Asi koupím zítra želatinu :D

Datum: 31.05.14 16:25
avatar

Používám podmáslí k vložkám místo mléka.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 31.05.14 15:23
avatar

Podmáslí ráda nemám. Už ode 2 let věku, kdy jsem onemocněla spálou s těžkým průběhem jsem najednou přestala pít mléko a všechno ostatní s ním spojené, co bylo bílé. Tedy ani smetanu, ani podmáslí, kefír, syrovátku, nic. Ochucené ovocné mléko, bílá káva, kakao, to mi nevadí. Ale nesmí to být bílé.

S podmáslím neuděláte vůbec nic. Opravdu ho vypít, nejlíp k těm novým bramborám. Viděla jsem v obchodech i ochucené podmáslí, třeba jahodami, ale nikdy jsem nesebrala dost odvahy si to koupit a ochutnat.

S kefírem by to bylo snažší - mám recept na kefírovou buchtu,kefírové lívance...

Pudink z podmáslí se Vám zdrcne.

Tak opravdu nejlépe vypít - do dna, pokud Vám to nevadí a můžete to. Tož - na zdraví! *pivo* Jaga.

Ohodnoceno: 1x
 
Od: nikc®
Datum: 01.06.14 12:07

Podmáslí je strašně zdravé. Mléko nemůžu pít a podmáslí je ideální. Mám ho raději než kefír. Do salátu ho můžete nalít.

Ohodnoceno: 1x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.