Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nerostou mi prsa!

Od: pomerancka* odpovědí: 10 změna:

Ahoj holky,je mi 14 a poradmi nerostou prsa:( menstruaci taky jeste nemam,mama ma velky prsa a zacali ji rust v 14 a mesicky taky ve 14..myslite az dostanu mesicky zacnou mi rust prsa?dekuju za kazdou odpoved!:)

doplněno 29.05.14 20:04:

P.S. Jak to bylo u vas?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nevím,nevím,zda ti někdo odepíše přímo.Je to přece jen otázka privátního /osobního/ charakteru.Ale,myslím,že se nemusíš obávat toho,že ti nezačnou prsa růst a menstruace nepřijde ;) Než se naděješ,porostou ti jako divé a možná,že jednou,třeba po porodu budeš nadávat,že jsou velmi veliká .-D Chce to čas,nestresuj se s tím ! ! ! Menzes také přijde co nevidět ;)

doplněno 30.05.14 10:14:

Rádo se stalo ;)

pomerancka*
29.05.14 20:36
hodnocení

Dékuju:))

eulalie*
hodnocení

3x

Vydrž a vše přijde. Teď menzes nemáš, a až ho budeš mívat, tak si budeš přát, abys ho zase neměla, je to každoměsíční otrava... Prsa, že nerostou. Vyrostou, ale giganty moc nechtěj. Ty se brzo svěsí a máš je někde u pupku a bolí z nich záda. Na menší ňadra seženeš hezčí prádlo, kluka na ně taky najdeš a nějaké budoucí děti taky odkojíš.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, já jen doplním, že kdyby se náhodou stalo a ta prsa měla zpoždění nebo se jim nechtělo patřičně narůst, tak to není tragédie. Z hlediska mateřství to není až tak podstatné a kluků, kterým se líbí prsa menší je hodně. Hlavně se postarejte, aby narostl rozum a sebevědomí - to budete v životě potřebovat více (tedy, snad), než "giganty". Zdravím!

hodnocení

1x
Věk už si upřímně nepamatuji, ale vzpomínám si, jak jsme si jednou hráli u sousedů a já se chtěla schovat pod postel.. Jak jsem si lehla na břicho, tak mě strašně zabolelo na prsu. Až tehdy jsem zjistila, že si tam nahmatám takovou "lentilku" a jen na jednom prsu! Bože jak já se tehdy bála nádoru :D Paní doktorka mi potom vysvětlila, že lidské tělo není úplně souměrné a většině žen začne růst jedno prso pro dříve než druhé. Postupem času se to ale srovná a rozdíl je tak malý, že nic nepoznáš ani v zrcadle. Ale to třeba nebude vůbec tvůj případ ;)
Každé tělo je jiné a neboj se, že bys byla o něco ochuzená. Dříve nebo později se dočkáš a časem budeš ještě ráda vzpomínat na dobu bez podprsenky a menstruace ;)

zwiki*
hodnocení

0x

Ahojky.Na růst prsou je pít černé pivo.

Nevím,nevím...
Já piji černé pivo pár (dá se dokonce říci více párů) desítek let a prsa mi nenarostla! Trochu pivní bříško...
O to ale tazatelka zřejmě nemá zájem.

tlapka*
hodnocení

0x

Je dost možné, že Ti to začne víceméně zároveň. Hormony jsou hormony. Co bych já za to dala, kdyby to přišlo až ve 14 nebo 15 letech. *smich* Nemít ve 14 menzes je ještě normální a prsa Ti taky ještě narostou, neboj. ;)

Nechystáš se o prázdninách třeba k moři? Na to pozor, takové změny klimatu to "rády" vyvolávají. :) Je dobré mít vždycky potřebné věci u sebe...

nikca*
hodnocení

0x

Já to mám to samé a potýkám se s urážkami jako třeba letiště,přistávací plošina že si vemou letadlo žehlící prkno atd:(

Moc mě to trápí:(

hodnocení

0x

Dcery jsou většinou postavou po mamce.Pokud ta Tvoje má větší prsa, budeš je mít taky, neboj. Času na vývin máš ještě dost a dost. /do 21 let zhruba/.

Byla jsem na tom podobně, mamka byla taková "plná" v dekoltu, já nic. Podprsenku jsem začala nosit až v osmičce a nic jsem do ní neměla. Začala jsem s ní jen proto, že už ji všechny holky ve třídě nosily a mně bylo trapně, když jsme se při tělocviku převlékaly.

Měsíčky jsem dostala, když mi bylo 14 a několik měsíců. Vůbec mi to nevadilo, že poměrně pozdě. Některá děvčata se s tím trápila od 11 let.

No a pak jsem v prsou zesílela a byla jsem normální slečna. Ani žádné prkýnko, ani žádná machna.

Uvidíš, přijde to také. Nezbývá, než čekat. tak se na to těš :-D Však ono to přijde, uvidíš! Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]