Nejste přihlášen/a.
Barva na obrázku je krásná, ale je velmi těžké jí dosáhnout, moje zkušenost , ledaže byste šla do salonu, kde ale zaplatíte hodně. Potíž je v tom, že zřejmě potřebujete trochu zesvětlit, ale právě jen trochu, a pak také získat ten správný odstín, což jde trochu proti sobě. Všechny barvy (pro domácí barvení), které slibují tento odstín, Vám na hlavě vyjdou tmavší. Moje rada tedy zní, nechte si barvu na hlavě jen chvíli, třeba 5 minut a uvidíte. Možná docílíte jen "nádech" požadovaného odstínu, ale je to stále lepší a přirozenější, než tmavá "paruka". Prostě zkoušet a zkoušet. Dobrá možnost je také zkusit tónovací šampony, nedrží tak dlouho a odstín si přitom vyzkoušíte. Pěkná barva vlasů je důležitá, ale s barvením bych počkala do "zralejšího" věku. V mládí jsou nejhezčí zdravé, dobře ošetřené vlasy, tónovací šampon úplně stačí.
Přirozená je snad barva, která je přírodní - ta se k člověku hodí nejvíc... Já mám třeba hodně tmavé vlasy, v podstatě černé (podle Vás pravděpodobně "nepřirozená tmavá paruka"). Kdybych si ale odbarvila hlavu na blond, vypadalo by to v mém případě velmi nepřirozeně. Tazatelka rovněž píše, že má od přírody tmavé vlasy (nevím, jak moc tmavé, ale čím tmavší, tím je světlá barva méně vhodná). Nehledě k tomu, že odbarvování vlasy dost ničí.
Jinak jsem dříve také zkoušela s vlasy experimentovat, ale naznala jsem, že nejlépe se ke mně hodí můj přirozený odstín. Myslím, že to platí pro každého.
Ildiko, nikdo Vám Vaši barvu nebere a nechce po Vás, abyste se odbarvovala a už vůbec ne na blond . Odpovídala jsem na dotaz, ne Váš, s tím, že hrozí nebezpečí tónu tmavšího, než by pisatelka chtěla.
Mě udivilo pouze to, že jste psala o přirozeně tmavých vlasech, že je to nepřirozená paruka. Možná jsem to špatně pochopila. Ta slečna fotce má velmi krásné vlasy, ale na tazatelčině místě bych si ponechala ty, které má od přírody (a jsou jistě také krásné). Tmavé vlasy odbarvené na takto světlou barvu budou zničené...
Jinak ano, se závěrem Vaší odpovědi plně souhlasím - Pěkná barva vlasů je důležitá, ale s barvením bych počkala do "zralejšího" věku. V mládí jsou nejhezčí zdravé, dobře ošetřené vlasy, tónovací šampon úplně stačí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.