Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Depilační pásky

Od: joolie* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem zkusit depilační pásky, protože se mi nelíbí, že moje chloupky už po dni píchají. Koupila jsem voskové pásky Depilan, dnes jsem je zkoušela, přesně podle návodu, ale nevytrhly jediný chloupek. Myslíte, že je chyba ve mě - v pokojové teplotě (máme tu mírně tepleji než má být) nebo v něčem jiném, nebo jsou tyto pásky jen nekvalitní?

Co byste doporučovaly?

Děkuji za odpovědi!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý večer.Kde a kam depilační pásky používáte?Nejvhodnější je holení strojkem než bolestivá depilace páskem :) . V Drogerii nabízejí strojků dost.

joolie*
hodnocení

Chtěla jsem je používat na nohy... Jo jo, asi to tak udělám, díky :)

flip

Zkuste cukrovou pastu ;) votocvohoz.cz/...

A nemáte chloupky příliš krátké, jestli jste je předtím holila? Pásky s voskem se dají použít až na delší chloupky, krátké štětinky se ve vosku nezachytí a nepřilepí.

joolie*
hodnocení

jo jo, to právě vím, myslím, že byly už dost dlouhé, takže v tom chyba asi nebyla...

lidus*
hodnocení

0x

Kosmetička je nejlepší a nejlevnější řešení, jinak používám depilátor Braun a jsem maximálně spokojená, opravdu jen na nohy, pracovat s ním v tříslech to je děsně bolestivé mučení. Dříve jsem používala různá holítka a dost často tekla krev.

hodnocení

0x

Dobrý den, co já mám zkušenosti, tak tyto pásky mi také nefungovaly.Když pásky, tak jedině od Veet. Jinak se holím žiletkou a nohy cukrovou pastou, doma vyrobenou, nebolí to a výsledek 2 až 3 týdny:)

joolie*
hodnocení

Četla jsem o cukrové pastě, že si prý spousta lidí zničila hrnec - máte nějaký tip, jak proti tomu? :-D Jinak děkuji :)

No také jsem to někdy někde četla, ale to musely být anti kuchařinky:D Nikdy se mi nic podobného nestalo, jde jen o to, že hned jak to uvaříte, tak to přelijte do sklenic nebo do plastové mističky(doporučuji-lepší manipulace:)) a hrnec hned umyjte, je to jako když vaříte třeba med:)Pokud si nejste jistá,vezměte starší hrnec:-D Ale jak říkám- nikdy se mi to nestalo:D

joolie*
hodnocení

Dobře, díky :D hned to přeliju a umeju, jsem docela antikuchařka :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]