Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má smysl holit si podpaží? pomůže to v něčem?

Od: vasek* odpovědí: 14 změna:

Zdravím. Dneska když jsem šel kolem koupelny tak jsem si jenom náhodou všimnul že můj táta kterému je 44 si holí úplně dohladka podpaží. Nevím tedy jestli to dělá pravidelně nebo jak ale je to docela divný :) Nevím proč s tím táta začal když to doteď nedělal. Tak mě napadlo že když to dělá můj táta (nevím zda je to v jeho věku úplně normální) tak bych to možná mohl udělat taky i když jsem to zatím neholil. A chtěl bych se tedy hlavně zeptat jestli to má nějaké výhody když jde třeba léto. Jako třeba na pocení nebo tak. Nebo je to hlavně kvůli tomu jak to pak vypadá? Je to pak dobré udržovat oholné? Mě bude 16 a chtěl bych v létě určitě nosit i tílka nebo jít k bazénu a tak takže nechci být nějak mimo pokud víte jak to myslím :) U táty mi to holení podpaží přijde hodně ujetý :D Ale pokud to holky po klucích vyžadují tak s tím asi nic nenadělám :) A je taky takhle normální holení se v intimních místech když už? díky moc

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

4x

já se podpaží holím, a nejen tam a to už dlouho a to mám dceru 21 let. za prvé to ochlupení vypadá hnusně a pocení není tak markantní, včetně toho odéru. uj

presne tak , vypada to proste lip nez krak , mene se to poti a nesmrdi , nekomu nepomaha ani deodorant , tak hodi krak pryk a je to :)

hodnocení

2x

V podpaží jsem se nikdy neholila a ani do budoucna s tím nepočítám. Proč?

Nikdy mi totiž ochlupení v podpaží nevyrostlo. Vůbec. Na základce se mi holky při tělocviku smály, že jsem "holátko". Ale nevadilo mě to. Nepotila jsem se v podpaží, neměla tam nikdy drny. Je zajímavé, že ani moje matka a babička /její matka/ v podpaží ochlupené nebyly. Takže mám jednu výhodu.

Kdybych ovšem ochlupení měla, je jasné, že bych se holila. Není nic ošklivějšího, než žena v šatech na ramínka s těmi drny v podpaží. Jaga.

hodnocení

2x

:-D Mě zaujala ta věta: - nevím, zda je to v jeho věku normální- *haha* Takový kmet , 44 let a on se holí! No, to mě podržte! Vašku, to si opravdu myslíš, že se v "určitém" věku něco dělá nebo nedělá. Sám vyžaduješ, aby se s tebou jednalo jako s dospělým a sám děláš selekci, co se k jakému věku hodí. Co je dětské, dospělé, stařecké. Neblázni! Tvůj táta je mladý chlap, na vrcholu sil. *hej*

myse*

taky jsem se pobavila :) (tou narážkou na věk)

ano, lidi se holí v podpaží, ženy si holí nohy občas i klín... Na věku nezáleží... nebo jo?

proč by mělo být "ujetý" když chce být člověk čistý, upravený a voňavý? Od kolika let by měl smrdět? To je přece nesmysl jako hrom, ne?

hodnocení

1x

U holek i kluků je to dnes naprosto běžná záležitost... :) Zvláště v létě... Jo a Tvůj taťka je ještě mladík, takže pozor, abys v jeho přítomnosti neřekl - "tati, v Tvém věku..." :) Mně je 52 a holím se samozřejmě rovněž, a nepovažuji se za nějakou starou větev... :)

rexona*

"naprosto bezna zalezitost"? aha>>>>>> tak v diskuzi u analniho styku to psali stejne jako ty :(

a to vas to ale musi stale stipat, anebo se musite denne holit a ty v 52? to taky delas?

a kolik lidi se tedy celkove holi v podpazi?>>>>>>>> tech 5 az max. 10 %?

ad*
hodnocení

0x
Ještě bych dodal, že většina holek v tvém(a mém) věku chce spíš, aby to bylo oholené. A tam dole bych to jenom zkracoval zlatou střední cestou. A připrav se, že jak to oholíš na poprvý tak to bude kousat.
rexona*

aha>>>> tak uz zase " vetsina">>>>>

ujendys*
hodnocení

0x

já se v podpaždí začal holit protože sem skrátka smrděl,ted už nesmrdim a holim se pravidelně jinak mě to už jakoby tahá,ale holim se jen v podpaždí dole to jen jednou za čas přistřihnu to je vše CHLAPY JEŠTĚ NEVYMŘELY

losfuncha*
hodnocení

0x

Upřímně - u chlapů se mi vyholené podpaží a jiné partie opravdu nelíbí ;) Zastřihnuté a upravené (a hlavně čisté :-D ) ano, ale úplně holit? Ne...

sunstar*

Já si myslím, že holení chloupků na těle patří k současnému životnímu stylu.

Podpaží, ať již muže nebo ženy, vypadá mnohem lépe oholené, lépe se udržuje čisté a voňavé, v triku bez rukávů či tílku vyniknou hezké tvary těla a ne chomáče chlupů.

Nohy si ženy holí už pár desítek let, i když stále jsou takové, které prosazují přírodní styl (uuuj!).

Třísla, tzv. "do plavek" si ženy holí snad stejně dlouho jako nohy, aby nepůsobily neupraveně.

Pubické ochlupení (to mezi nohama) si holíme ze dvou důvodů - kvůli hygieně a pro partnera. Ženy i muži si v devadesátých letech všimli, že oholení intimních partií je erotičtější, začaly se používat různé tvary vyholení (kupř. peříčko), později se ujalo oholení úplné. Pro každého je hezčí a příjemnější něco jiného. Při orálním sexu ráda vím, že si partner o intimní oblast pečuje. A navíc - muži(!), při vyholení vašich intimních partií vypadá vaše nádobíčko na pohled mnohem větší :) :) :)

hodnocení

0x

Vyzkoušej a uvidíš ,co člověk to názor!

hodnocení

0x

Chloupků se zbavuji jak zběsilá :) Můj muž také(31 let), můj bratr také(40 let), moje mamka taky, ale ta to až tak moc nehrotí, bude jí 60 let,v létě holí i nohy do hladka, jinak podpaží jí občas vyraší:) já si nedovedu představt, že bych nebyla holátko:D Ale ať si každý dělá to, co mu je příjemné, není výjimečný muž s chlupy v podpaží,a pokud mu to vyhovuje, tak proč ne, a pak si také muži upravují podpaží jen nůžkami, tzn. že ho jen zastřihují, aby byla délka únosná:D Vyzkoušej a uvidíš sám, když ti to nebude vyhovovat, tak se neboj, ono to doroste co nevidět:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]