Nejste přihlášen/a.
Dobrý den holky, chci se zeptat: používám gel od K-nails, ale chtěla bych přejít a objednat si z internetu gely od Expa-nails, ale nevím, jaké gely si mám objednat, nemáte s nimi někdo zkušenosti? Asi bych měla chtít podkladový a pak? Acrylový gel? Nevím, prosím poraďte mi:o) A ještě jeden, koupila jsem si lacinější tipy na nehty a normálně se mi stává, že se mi nehet uprostřed jako nalomí a tak za dva dny se mi v té rýze rozlomí, nevíte náhodou, čím by to mohlo být způsobeno? Je možné, že by to bylo těmi tipy? Tak děkuji moc za odpověď Pavlína
podkladový gel tam je jen jeden(v eshopu mezi gely), pak mám jako hlavní fázi gel miláček(v eshopu mezi gely) a ještě používám acrygel pudr clear( v eshopu mezi acrygely) - na zpevnění.Ohledně těch tipů tam může být i více věcí jako že jsou slabé, nebo hodně zpilované a nebo také nárazy.Také mi takto praskaly - většinou po nárazech a to mi je kamarádka dávala také od expy.
Ahojky,
já jsem také měla problémi a vše vyřešil Diamant od Expa je fak super. Je dražší, ale určitě se vyplatí. Nepoužívám žádný podklad nic jen tento gel. Mrkni do odkazu pomoc tam sem se o tom dočetla. Dělám těžkou práci a ani tam nemám s tímto gelem problémi, už ani tipy(levné) mi nepraskají.
Tak jsem se dívala a ten odkaz pomoc tady už není. Ale najdeš ho na strankách Expa, zadej do vyhledávače jen diamant a ono to tam najede.
Ahoj Berunko, od Expy se osvědčil opravdu ten Diamant,který obsahuje skelné vlákno.Je pružný, neodchlipuje se a stačí ho dávat v menší vrstvě a perfektně drží. Sice na něj podkladový gel není třeba, ale dávám ho na urychlení modeláže (na podkladovým gelu se diamant krásně rozteče skoro sám a ke kůžičce nezatéká). Novinkou je také make-up gel (kamufláž),který opticky prodlouží nehtové lůžko (pozor: nanášet v tenkých vrstvech a jeho povrch nepilovat) - je perfektní na malé a okousané nehtíky. Nezapomeň na lesk od Expy, je dokonalý (používám Lesk premium).
Jinak tvůj problem č.2 je způsoben tipem, který není dostatečně pružný a tudíž praská. Může to bát i nesprávnou modelaci pokud např. chybí C-oblouk.
Ať se daří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.