Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Expa-nails - jaké gely objednat

Od: berunka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den holky, chci se zeptat: používám gel od K-nails, ale chtěla bych přejít a objednat si z internetu gely od Expa-nails, ale nevím, jaké gely si mám objednat, nemáte s nimi někdo zkušenosti? Asi bych měla chtít podkladový a pak? Acrylový gel? Nevím, prosím poraďte mi:o) A ještě jeden, koupila jsem si lacinější tipy na nehty a normálně se mi stává, že se mi nehet uprostřed jako nalomí a tak za dva dny se mi v té rýze rozlomí, nevíte náhodou, čím by to mohlo být způsobeno? Je možné, že by to bylo těmi tipy? Tak děkuji moc za odpověď Pavlína

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

simasonka*
hodnocení

1x

podkladový gel tam je jen jeden(v eshopu mezi gely), pak mám jako hlavní fázi gel miláček(v eshopu mezi gely) a ještě používám acrygel pudr clear( v eshopu mezi acrygely) - na zpevnění.Ohledně těch tipů tam může být i více věcí jako že jsou slabé, nebo hodně zpilované a nebo také nárazy.Také mi takto praskaly - většinou po nárazech a to mi je kamarádka dávala také od expy.

helena022*
hodnocení

0x

Ahojky,

já jsem také měla problémi a vše vyřešil Diamant od Expa je fak super. Je dražší, ale určitě se vyplatí. Nepoužívám žádný podklad nic jen tento gel. Mrkni do odkazu pomoc tam sem se o tom dočetla. Dělám těžkou práci a ani tam nemám s tímto gelem problémi, už ani tipy(levné) mi nepraskají.:)

doplněno 19.10.08 23:08:

Tak jsem se dívala a ten odkaz pomoc tady už není. Ale najdeš ho na strankách Expa, zadej do vyhledávače jen diamant a ono to tam najede.:)

anikus*
hodnocení

0x

Ahoj Berunko, od Expy se osvědčil opravdu ten Diamant,který obsahuje skelné vlákno.Je pružný, neodchlipuje se a stačí ho dávat v menší vrstvě a perfektně drží. Sice na něj podkladový gel není třeba, ale dávám ho na urychlení modeláže (na podkladovým gelu se diamant krásně rozteče skoro sám a ke kůžičce nezatéká). Novinkou je také make-up gel (kamufláž),který opticky prodlouží nehtové lůžko (pozor: nanášet v tenkých vrstvech a jeho povrch nepilovat) - je perfektní na malé a okousané nehtíky. Nezapomeň na lesk od Expy, je dokonalý (používám Lesk premium).

Jinak tvůj problem č.2 je způsoben tipem, který není dostatečně pružný a tudíž praská. Může to bát i nesprávnou modelaci pokud např. chybí C-oblouk.

Ať se daří!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]