Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci změnit vzhled

Od: martka odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, ráda bych na léto nějak změnila vizáž, ale radši bych se poradila s odborníkem.Chtěla bych jiný střih vlasů, jak vhodně vytrhat obočí, nějaké tipy na čistění pleti, udržení opaleni, belejsi zuby...Neznáte nějakou "online kosmeticku", která by mi při např. zaslání fotek mohla poradit, nebo rovnou nějakou specializovanou poradnu? Raději bych tu první variantu, než poradnu, nerada bych na internet vystavovala své fotky, aby je každý mohl vidět. Nevíte tedy i něčem takovém? Děkuji předem

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravim:)Zadnou takovou poradnu zdarma neznam.Jedine kontaktovat vizazistu,ale to si budes muset pekne sahnout do svych uspor...Co se tyce vlasu a oboci,doporuci dobry kadernik.Co se tyce pleti a jeji pece,doporuci v drogerii.Udrzeni opaleni?Je treba opalovat se prubezne a po troskach,aby nase pokozka moc netrpela.A v posledni rade pravidelne navstevovat dentistu,nechat si cistit zubni kamen a dodrzovat peclive zubni hygienu.Je treba byt kreativni a sama se pidit po tom co ti slusi a co ne.Neni to zadna veda,pouze takova mala zenska alchymie;)
doplněno 22.05.14 18:42:

"Babičko,"moc děkuji *hi*

betaraybill*
hodnocení

1x

Pochybuju, že najdete něco co je zadarmo zvlášť když chcete odkázat někam jinam dál

martka
hodnocení

Neříkám, že si nepřiplatím...:)

hodnocení

1x

Dala jsem Wamp bod, protože s naprosto vším souhlasím. *palec* Jen si nemyslete, že za několik málo peněz budete jako modelka v nějakém televizním pořadu o změně vzhledu. To vůbec! Do televize vybírají a promyslí a zúčastní se celé štáby tak, aby to vypadalo jako zázrak. Je to kapku kašírka a mě by zajímalo, jestli ta modelka dokáže změněný vzhled udržet doma. A jak dlouho. V normálním životě se to neděje, ani omylem. Naučte se mít ráda sama sebe a žít s tím, co vám geny nadělili, co nejlépe. ;)

pb®
hodnocení

0x

Podívejte se na supervizaz.net,/... taky na blog a diskuzi, do té můžete zaslat i svoje fotky.

Zcela zdarma Vás nalíčí třeba vizážistky od Mary Kay, představí výrobky pak nalíčí a je na vás jestli něco koupíte nebo ne.

katrina*
hodnocení

0x

zkuste marykay.cz/... a nebo moc šikovná holčina co vím studiomarteena.cz/... a ta dělá pro měny

hodnocení

0x

Podle fotek je těžké radit. Podle fotky se nepozná kvalita vlasů ani pleti.

Navštívila bych kvalitní kadeřnici, vzala si pár výstřižků, co se mi líbí, a poradila se.

Dále bych navštívila kosmetičku, která by mi vyčistila pleť, posoudila, a poradila s péčí o ni.

Se zuby pomůže zubař.

Na Slevomatu se dají sehnat vouchery s velkou slevou jak ke kadeřniíkům, kosmetičkám, tak na zubní hygienu. Přijde to tak mnohem levněji, než se objednat na celkovou "proměnu" k nějakému vizážistovi. A i kdyby Vám poradil někdo on-line, stejně musíte zajít k odborníkovi..:)

pb®

No jo, jenže ke kadeřnici a kosmetičce se vyplatí jít jen na doporučení někoho známého, určitě ne jen tak k někomu. Nedávno jsem vyzkoušela jinou kosmetičku, protože je u práce a u školky a nemusím tak řešit hlídání dítěte a dojezd hodinu někam. A bylo to velké šlápnutí vedle, opět jsem od ní odcházela s rozrejpaným ksichtem, tak jako to má valná většina kosmetiček ve zvyku a jako bonus se mi po její péči pleť velmi zhoršila a objevilo akné. A to nemluvím o tom, že za stejnou cenu jsem dostala asi desetinu péče, než u mojí kosmetičky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]