Nejste přihlášen/a.
"Babičko,"moc děkuji
Dala jsem Wamp bod, protože s naprosto vším souhlasím. Jen si nemyslete, že za několik málo peněz budete jako modelka v nějakém televizním pořadu o změně vzhledu. To vůbec! Do televize vybírají a promyslí a zúčastní se celé štáby tak, aby to vypadalo jako zázrak. Je to kapku kašírka a mě by zajímalo, jestli ta modelka dokáže změněný vzhled udržet doma. A jak dlouho. V normálním životě se to neděje, ani omylem. Naučte se mít ráda sama sebe a žít s tím, co vám geny nadělili, co nejlépe.
Podívejte se na supervizaz.net,/... taky na blog a diskuzi, do té můžete zaslat i svoje fotky.
Zcela zdarma Vás nalíčí třeba vizážistky od Mary Kay, představí výrobky pak nalíčí a je na vás jestli něco koupíte nebo ne.
zkuste marykay.cz/... a nebo moc šikovná holčina co vím studiomarteena.cz/... a ta dělá pro měny
Podle fotek je těžké radit. Podle fotky se nepozná kvalita vlasů ani pleti.
Navštívila bych kvalitní kadeřnici, vzala si pár výstřižků, co se mi líbí, a poradila se.
Dále bych navštívila kosmetičku, která by mi vyčistila pleť, posoudila, a poradila s péčí o ni.
Se zuby pomůže zubař.
Na Slevomatu se dají sehnat vouchery s velkou slevou jak ke kadeřniíkům, kosmetičkám, tak na zubní hygienu. Přijde to tak mnohem levněji, než se objednat na celkovou "proměnu" k nějakému vizážistovi. A i kdyby Vám poradil někdo on-line, stejně musíte zajít k odborníkovi..
No jo, jenže ke kadeřnici a kosmetičce se vyplatí jít jen na doporučení někoho známého, určitě ne jen tak k někomu. Nedávno jsem vyzkoušela jinou kosmetičku, protože je u práce a u školky a nemusím tak řešit hlídání dítěte a dojezd hodinu někam. A bylo to velké šlápnutí vedle, opět jsem od ní odcházela s rozrejpaným ksichtem, tak jako to má valná většina kosmetiček ve zvyku a jako bonus se mi po její péči pleť velmi zhoršila a objevilo akné. A to nemluvím o tom, že za stejnou cenu jsem dostala asi desetinu péče, než u mojí kosmetičky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.