Nejste přihlášen/a.
Tak tuhle dobrotu já miluji velice. Dcera, když byla, to už je dost dávno, v Londýně ve škole, tak si ho tam často kupovala v krabičce a povídala mi o něm. Peču ho, mám ho ráda z rebarbory. Jednou, když jsem byla u mladých na návštěvě, zašla jsem za ní do kuchyně na kus řeči o samotě a ona mezi řečí ho vyrobila z kompotovaných švestek. Servírovala ho v plochých miskách s malou vidličkou nebo lžičkou. Sklidila velké nadšení. Dá se jíst teplý, studený, mražený. Nejlepší příležitost je chuť. Rebarboru, tu já můžu. Když je sezóna, peču buď krembl nebo koláč. Naučila jsem se na koláč, obalovat kousky rebarbory v cukru, do kterého přimíchám skořici a pudinkový prášek.
Zwiki, jojo, mám ho ráda i s broskvemi a meruňkami a jablíčky, každé zvlášť nebo míchané, ale z rebarbory je to největší paráda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.