Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatná menstruace

Od: kukuj odpovědí: 6 změna:

dobrý den, je mi 14 a mám nepravidelnou menstruaci , mám je asi po 20 dnech, ale v kalhotkách jsem měla divné tělísko asi 1 cm velké připomínalo mi strukturu ledvin . Nevím co to je . Co s tím dělat? díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucka321*
hodnocení

2x

V tvém věku je jistě možné, že menstruace ještě nebude pravidelná. Takže jako problém bych tohle neviděla. Divné tělístko? Nemohl to být jen nějaký kus krve? :-D Ne, to samozřejmě není vtipné, ale může to být klidně ono. Ale co mi Vám tady máme radit? Nejlepší bude, když si opravdu někam zajdete či to aspoň řeknete Vaší matce - to bude úplně ze všeho nejlepší! Nestyďte se.

hodnocení

1x

to "tělísko" podle mě to není nic divného, kousek odloupnuté tkáně, to je normální... a nepravidelné krvácení v tvém věku také není nic neobvyklého - cyklus bývá 21 dní, tomu se docela blížíš, tak si myslím, že není třeba se plašit ani chodit za doktorkou... je to ok...

myse*
hodnocení

1x

Neboj se nic, cyklus se časem upraví a srovná. Normální (ale co je normální, že jo, každá jsme jiná) cyklus je 28 dní (+-3) ale počítá se od prvního dne menstruace. Tzn - týden (každý jinak) krvácení, 3 týdny klid. Takže si myslím, že jsi v pořádku.

a to tělísko - to je kousek sliznice, nic zvlášntího ani špatného. Prostě to tak bývá...

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.Nejsme lékaři.Dojdi si k lékaři-Gynekolog na vyšetření!

zizulle*
hodnocení

0x

Neboj se, já to měla taky tak. Postupně se deélka vude snižovat, až nakonec bude menstruace pravidelná, to tělísko bude jen kousek sražené krve, tkže se není čeho bát :)

lotus*
hodnocení

0x

Nepravidelná menstruace ve 14 asi není problém, ale pro jistotu to může potvrdit i gynekolog.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]